Overgangsmarkedet: Arsenal henter spiller på lån?


I dag ser vi nærmere på Chelseas spissjakt, en mulig overgang for Luis Suarez, en spiller på lån til Arsenal, og Leighton Baines' fremtid...

Forum-snakk

Jose Mourinho vurderer hvorvidt han skal gjøre et nytt fremstøt overfor Wayne Rooney når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Rooney har ikke signert en ny kontrakt med Manchester United, og inntil han gjør nettopp dét, vil verdien fortsette å dale. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: United har ingen interesse av å styrke sine fremste Premier League-rivaler. Det betyr at Old Trafford-klubben selger til en utenlandsk klubb dersom de ikke får overbevist spissen om å signere ny kontrakt. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Luis Suarez kan kommer til å gå til Real Madrid eller Barcelona i sommer uavhenging av at han nettopp har signert en ny kontrakt med Liverpool.

Hvorfor denne overgangen skjer: Suarez ønsket å forlate Liverpool så sent som i sommer, og de spanske gigantene har finansielle muskler til å lokke så vel klubb som spiller.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Liverpool er med i kampen om Premier League-tittelen, og vil i det minste kvalifiserer seg til neste sesongs Champions League. Dét kan få Suarez til å bli på Anfield. 


Leiesoldat!

Arsenal ønsker å hente Real Madrids Alvaro Morata på lån i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Morata sliter med å få spilletid i den spanske hovedstadsklubben, og hadde vært en ypperlig løsning på Arsenals spissproblemer. Uten å koste altfor mye. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Real Madrid trener Morata, ettersom de selv har mangel på angripere. 


Ingen avtale!

Roberto Martinez hevder at Everton ikke er under press med henblikk på å selge Leighton Baines i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ettersom Everton flyr høyt i seriespilet, vil de nødig foreta endringer i spillerstallen før til sommeren.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Baines har kun 18 måneder igjen av kontrakten med Everton, og virker allerede å ha en ypperlig erstatter bak seg i form av Bryan Oviedo. 

Sats på at Everton ender blant de fire beste i Premier League 4.50 i odds!