NM Kvartfinale, tippetips: Haugesund vs Bodø Glimt


Haugesund 1.67, uavgjort 3.90, Bodø Glimt 4.40

Hva har skjedd siden forrige gang Grindhaugs gutter var i aksjon mot Alta i forrige cup-runde? Vel, de har slått Brann 2-1 og tapt 0-4 mot dumpekandidaten Odd i Skien. Avansement til semifinalene for Haugesunds del er tilgjengelig til 1.65 i odds.

Alexander Søderlund er klar for Rosenborg, men skal oppholde seg på på Vestlandet frem til 15. Juli. Ikke at det har noe å si fra eller til, tilsynelatende. 25-åringen har notert seg for tre scoringer i Tippeliga-sammenheng denne sesongen, hvorav den siste fulltrefferen kom i 5-1 seieren over Molde på Aker Stadion 16. mai. Daniel Bamberg tegnet seg på sin side for begge målene i 2-1 seieren over Brann for en drøy uke siden.

4-3 seieren over 2. Divisjonslaget Alta var så visst ikke av den overbevisende sorten. Vi har tidligere snakket varmt om Alta-trener Rune Repvik, og ser ingen grunn til å kritisere topplaget i Oddsenligaen for prestasjonene i 4. Runde. Det kan likevel hende at tre baklengs i løpet av seks hektiske minutter er noe Alta ønsker å styre unna for fremtiden.

Haugesunds Pontus Engblom visste derimot å takke og bukke da han kunne sette inn både 2-2 og 3-2 med to minutters mellomrom. 21-åringen har ikke bøttet inn seriemål etter overgangen fra AIK i 2012 (21/2), men har bevist scoringsegenskaper i Sundsvall-klubbene IFK og GIF med 42 mål på 67 kamper.

Det lukter svidd av Jan Halvor Halvorsens Bodø Glimt om dagen. ”Tannbørste-laget” fra Nordland står med 10-2-2 på sine 14 kamper i Adeccoligaen, og har ikke smakt tap siden 0-4 på Jæren mot Bryne, 28. April. Det betyr 10 seriekamper uten nederlag, mens klubben også har rukket å gjøre av med Tippeliga-laget Odd i forrige NM-runde (2-1). En ny seier til Glimt betaler 4.40 i odds.

Abdurahim Laajab er lagets toppscorer med 10 seriemål og to i Cup-sammenheng.

Beste Spill:

Sats på over 3.5 scoringer til 2.45 i odds

Sats på at Bodø Glimt i markedet "pengene tilbake ved uavgjort" til 3.35 i odds