NM 4. Runde, Tippetips: Rosenborg vs Tromsø


Rosenborg 1.55, uavgjort 3.90, Tromsø 5.40

Det er klart for 4. Runde-oppgjør på Lerkendal onsdag, og hjemmelaget skal være i rute til møtet mot Agnar Christensens Tromsø. Stefan Strandberg er den eneste RBK-spilleren som ikke har hatt ferie (U21-EM), og sjekkes følgelig før kampen. Hjemmeseier er tilgjengelig til 1.55 i odds.

Per Joar Hansens gutter har hatt god anledning til å samle krefter etter at sommerferien satte inn. Med 4-2-0 på de seks siste Tippeliga-kampene har de kunnet nyte sol og varme med god samvittighet. Torsdag var der imidlertid tid for å trekke på seg leggskinn og fotballsko igjen, da Steinkjer ble slått 2-0 på Guldbergaunet. Trener Hansen oppsummerte forestillingen godt med følgende: ”Dette var mer en treningsøkt enn en kamp”. Det samme resultatet (2-0) onsdag betaler 9.25 ganger innsatsen.

Vi har tidligere snakket om at vi synes Tromsø er et grått og kjedelig lag. 4-4-4 i seriesammenheng beviser nettopp at ”Gutan” styrer inn mot en plassering som middelhavsfarer i Tippeligaen. Det var overraskende å finne ut at laget fra Nordens Paris er et av seriens mestscorende. Vi lot oss imidlertid ikke lure. Gjemt blant Tromsøs 18 fulltreffere finner vi nemlig 5-0 seieren over Sarpsborg, 12. mai. Selv om Kirkenes, Fløya og Follo har blitt slått i tur og orden, kan ikke onsdagens gjester vise til en eneste serieseier på fremmed gress denne sesongen (0-4-3). At Tromsø vinner i Bartebyen er priset til 5.90 i odds.

Beste Spill:

Sats på 1/1 i markedet for Pause/Slutt til 2.40 i odds

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.50 i odds