NM 3. Runde, Tippetips: Glimt og Rosenborg sørger for gevinst!


FK Bodø/Glimt 1.18, uavgjort 6.10, Elverum Fotball 14.00 (avspark 17.00)

Glimt har fått en god start på årets Adecco-sesong. Jan Halvor Halvorsens mannskap befinner seg på tredjeplass med 6-2-2 som foreløpig fasit. Den forhenværende Notodden -, Start – og Sogndal-trenerens lag har ikke vært kjent for solid forsvarsspill. Glimt er imidlertid et av de gjerrigste lagene bakover (9). Kun serieleder Ranheim kan skilte med et mer patent forsvar (8).

Vi skal ikke sitte her og rope ”krise”, men trener Kevin Knappen & Co ligger farlig til i Adeccoligaen ni kamper ut i sesongen. Elverum befinner seg nest nederst på tabellen, og har 1-1-3 på sine fem seneste. Laget fra Østerdalen vant riktignok 1-0 mot Ull/Kisa for drøye to uker siden. Ettersom motstanderen den gang ligger a poeng med Elverum, skal vi ikke legge for mye vekt på nevnte. Ingen andre lag slipper inn like mange som blåtrøyene (23).

Beste Spill:

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.05 i odds


Levanger FK 25.00, uavgjort 10.00, Rosenborg BK 1.06 (avspark 18.00)

Det er duket for fotballfest på Moan Fritidspark når trøndelags stolthet kommer til gards. Andreas Holmbergs gutter spiller til vanlig i Oddsenligaen, hva de nå ynder å kalle 2. divisjon. Klubben står bokført med 5-0-2 på sine syv innledende kamper, hvorav samtlige tre kamper på eget gress har endt med full pott. I forrige runde gjorde Levanger av med Kristiansund med sifrene 4-2. Hjemmelaget måtte imidlertid ta ekstraomgangene til hjelp, hvor Tore Myrslo ble tungen på vektskåla med lagets tredje og fjerde scoring for dagen.

Spørsmålet for Rosenborg-fansen er ikke hvorvidt RBK vinner, eller om det i det hele tatt blir spenning. Trener Per Joar Hansen har allerede sagt at det ikke er aktuelt å undervurdere onsdagens motstander, så da handler det heller om hvor godt vaflene smaker i strålende sol og 23 grader (ref. Yr.no). Trondheim-klubben har slått Buvik og Strindheim 11-0 og 5-0 henholdsvis, og da er det vel ikke for mye forlangt at de leder til pause?

Beste Spill:

Sats på at Rosenborg leder til pause til 1.33 i odds

Dagens dobbel betaler 3.33. Løp og kjøp!