Millwall v Wigan - 10 ting du bør vite!


10. Millwall møtes for første gang på åtte år lørdag. Lagene har kun ett eneste innbyrdes oppgjør å vise til i FA Cupen fra tidligere. Millwall kan uansett vise til 9-6 (seier-tap) mot Wigan, og er priset til 4.50 på seier på Wembley

9. Wigan kan skilte med at de vant lagenes to seneste møter i 2004/2005-sesongen, og tilgjengelig til 1.40 på avansement til finalen. 

8. Angriperne Nathan Ellington og Jason Roberts fant veien til nettmaskene for Wigan sist lagene møttes i mars 2005. En ny 2-0 seier til Premier League-laget omsettes til 9.25 ganger innsatsen.

7. Millwall har ikke vunnet på tre kamper, og kun funnet motstanderens mål to ganger i samme periode. At The Lions scorer på Wembley er priset til 1.44 i odds

6. The Latics har på sin sine ingen problemer med scoringsformen. Manchester-klubben har scoret syv mål på sine fire siste kamper - hvis kamprekke ikke inneholder tap (3-1-0). Wigan er tilgjengelig til 1.20 i markedet for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

5. Millwall var sist i en FA Cup-finale i 2004. Laget slo Sunderland 1-0 i semifinalen takket være en scoring av Tim Cahill (se under). En reprise av resultatet betaler 14.00 ganger innsatsen.

 
4. Wigan har ikke gått målløse av banen mer enn én gang i løpet av sine 15 siste kamper, mens Millwall har funnet nettmaskene i fem av de seks nyligste. At begge lagene scorer er priset til 1.70 i odds

3. Kenny Jacketts mannskap har kun vunnet tre kamper hjemme i London siden årssikiften. Oddsen på at laget taper lørdag er 1.80. 

2. Millwall sliter med å nette før pause, noe kun to scoringer i løpet av de ferskeste oppgjørene viser. Wigan har fiffig nok holdt rent de første 45 minuttene i sine fire seneste kamper. Ingen scoringer i løpet av kampens innledende 30 minutter betaler 1.80 i odds. 

1. Roberto Martinez' gutter har vunnet tre av sine seks siste uten å slippe inn mål. At trenden fortsetter på Wembley gir 3.00 ganger innsatsen. 

Sats på helgens semifinaler i FA Cupen her!