Ligue 1, Tippetips: PSG sikrer tittelen i Zlatans comeback!


PSG kan sikre seg ligatittelen med seier over Rennes på Parc des Princes.

Vel, de kan faktisk krones seriemestere med uavgjort også, og så gar før de spiller, dersom Monaco ikke slår Guingamp tidligere på dagen. Zlatan Ibrahimovic er tilbake i startelleveren til PSGs møte med Rennes.

Paris SG 1.21, Uavgjort 6.50, Rennes 13.00

PSG gikk glipp av muligheten til å sikre seg seriegullet for 10 dager siden, i 1-1 oppgjøret mot Sochaux. Ibrahimovic, som har vært ute i fem uker, er tilbake til dette kampen - og er naturlig nok et løft for laget. Uten svensken har hovedstadslaget virket utafor, og leverte langt under hva vi kan forvente av PSG. Ibra er klubbens store stjerne, og bringer til torgs kampvilje og karakter. Det er ikke mangel på forventninger i forkant av spissens skadecomeback, men dette er noe Ibrahimovic trives godt med. De vil bli kronet seriemester for andre gang på like mange år, for første gang i klubbens historie.

PSG har som nevnt vært skuffende i mangel av Ibrahimovic. De fortjente til alt overmål å tape mot Sochaux i forrige kamp, og både som kollektiv - og individuelt sett - har de vært milevis unna normalt nivå de seneste tre månedene. Tittelen er imidlertid så godt som i boks nå, og vi bør kunne forvente at de gjør av med Rennes på overbevisende måte foran fullsatte tribuner. PSG er ubeseiret på eget gress - i seriesammenheng - siden november 2012 - selv om deres siste hjemmetap faktisk kom mot Rennes forrige sesong! Lagets nylige glipptak til tross (tapene mot Lyon og Chelsea og uavgjort mot Sochaux), vil de være tilbake på sitt beste igjen her.

Rennes befinner seg på 15.plass på tabellen, og kjemper fremdeles mot nedrykksspøkelset. Klubben er kun tre poeng klar av Sochaux - det øverste av lagene under streken. Lagets er i elendig form (én seier på de seks seneste - samtlige turneringer inkludert), og de ble slått i lørdagens cupfinale 2-0 av Guingamp. De vil ønske å ødelegge gullfesten for PSG, men selvtilliten er så dårlig, og med få alternativer personellmessig, at dette synes umulig. De slo PSG forrige sesong, og er de siste som har klart nettopp dét på Parc des Princes. På PSGs store kveld kan vi med rette frykte at Rennes blir gjort til statister. 

Beste Spill:

PSG vinner begge omgangene til 2.50 i odds

Ibrahimovic som målscorer til 1.52 i odds

Resultattips:

PSG 3-0 Rennes 7.50