Ligacupen, tippetips: Birmingham City vs Plymouth Argyle


Birmingham City 1.50, uavgjort 3.80, Plymouth Argyle 6.50

Birmingham fikk besøk av fjorårets store overraskelse – Watford – i serieåpningen. Selv om The Blues gjorde det bedre enn hva statistikken viser; ett skudd på mål, måtte Lee Clark & Co se gjestene fra Hertfordshire bokføre 1-0 og tre poeng. Birmingham-trener Clark uttalte etter lørdagens kamp at ”vi skal børste av oss støvet og være klare til dyst mot Plymouth tirsdag”.

Birmingham har ikke tapt mot Plymouth i løpet av de åtte nyligste innbyrdes (7-1-0). Gjestene har til alt overmål opplevd å bli slått ut av Ligacupen av nettopp the Blues ved tre tidligere anledninger. Hjemmeseier er priset til 1.50 i odds.

Det er på det rene at manager Clark akter å foreta endringer i startoppstillingen. Chris Bruke og midtbanespiller Callum Reilly ligger begge godt av til å få tillit. Det knytter seg spørsmålstegn ved Nikola Zigic, Darren Ambrose og Mitch Hancox, mens David Murphy og Jonathan Spector definitivt ikke blir å finne i aksjon.

Tirsdagens gjester, Plymouth Argyle, har nettopp lagt bak seg en fryktelig svak sesong. Kun ett eneste poeng skilte Devon-klubben og en tilværelse utenfor seriesystemet. At det ble overlevelse i League 2 skal i stor grad tilskrives den gamle Sheffield Wednesday-helten John Sheridan. 48-åringen overtok tømmene etter Carl Fletcher i januar, og ledet the Pilgrims til 8-4-8 i andre halvdel av sesongen. Inneværende sesong kan imidlertid vise seg å bli like tøff som foregående år.  Sesongpremieren endte med 0-1 mot Phil Browns Southend United, og Sheridan fant ikke å mye å glede seg over:

Det er svært lite positivt å glede seg over, for å være ærlig. Jeg hadde forventet mer i sesongens første kamp, men Southend fortjent seieren fullt og helt. Jeg hadde bare ikke forutsett et slikt kampforløp”.

Hardt prøvede Plymouth får keeper Jake Cole tilbake etter at han gikk glipp av oppgjøret i Essex lørdag. Paul Wotton pådro seg et ribbensbrudd, og erstattet av unggutten Jamie Richards.

Beste Spill:

Sats på at Birmingham vinner med 0-1 i handicap til 2.45 i odds

Sats på at hjemmelaget scorer i begge omgangene til 2.50 i odds