Ligacupen: Sunderland v Manchester United - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United har vunnet sine tre seneste kamper på bortebane. Gjestene er favoritter mandag kveld med 1.75 i odds for seier.

9. The Red Devils er ubeseiret på sine sine syv nyligste bortekamper. David Moyes' mannskap kan handles til 1.81 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

8. Sunderland har ikke slått Manchester United i noen av de 20 foregående innbyrdes - samtlige turneringer inkludert. Hjemmelaget er tilgjengelig til 5.00 i odds for seier.

7. The Black Cats har kun tatt seg til Ligacupfinalen en gang tidligere (1985). Gustavo Poyets' mannskap er priset til 4.40 på avansement over to kamper.

6. Wearside-klubben slo sist United i november 2000 i et Ligacup-møte på hjemmebane. Resultatet den gang ble 2-1 - et utfall som gir 15.00 ganger innsatsen mandag

5. United vant 2-1 på the Stadium of Light i oktober (Premier League). At gjestene går seirende ut med samme sifre mandag er tilgjengelig til 9.00 i odds.

4. Sunderland var sist i semifinalen av Ligacupen i 1999, hvor de røk mot Leicester City. Manchester United kan handles til 1.20 i odds på avansement over to kamper

3. David Moyes' gutter har til gode å slippe inn mål i årets Ligacup. At Manchester United holder rent bakover gir 2.40 i odds.

2. Javier Hernandez har scoret fem mål så langt denne sesongen, hvorav tre har kommet i denne turneringen. Den mexicanske angriperen betaler 9.50 ganger innsatsen som kampens første målscorer

1. Ki-Sung Yeung tegnet seg for vinnermålet i Sunderlands kvartfinaleseier mot Chelsea forrige måned. Midtbanespilleren kan handles til 9.50 i odds som kampens siste målscorer

Her er sørkoreanerens seiersmål mot Chelsea: