Ligacupen: Stoke v Manchester United – 10 ting du bør vite!


10. Manchester Uniteds 3-0 seier over Aston Villa søndag var klubbens andre strake. Det er første gang på syv kamper for Old Trafford-klubben. United er priset til 1.78 i odds på å ta sin tredje seier på rappen.

9. Stoke har spilt uavgjort i fire av sine syv siste Premier League-kamper, og kan handles til 3.60 i odds på atter en uavgjort.

8. Stoke har ikke funnet veien til nettmaskene i tre av sine fire nyligste kamper, og omsettes til 2.40 i odds på å score mot de regjerende Premier League-mesterne.

7. United har vunnet sine fire nyligste kamper mot Stoke, og har ikke tapt mot the Potters på 12 kamper - siden 1-2 tapet på Victoria Ground i september 1993. Stoke-seier gir 4.75 ganger innsatsen

6. Javier Hernandez er Uniteds toppscorer i Ligacupen denne sesongen (3). Spissen er priset til 2.33 i odds som målscorer

Se Hernandez' scoring mot Liverpool tidligere denne sesongen:

 
5. Ingen spiller scoret mer enn fem mål i denne turneringen forrige sesong. Stokes toppscorer, Kenwyne Jones har sørget for fire av lagets ni mål i år, og tilgjengelig til 4.60 i odds for scoring på the Britannia.

4. Etter spillerens to mål tidlig i oktober, har ikke Adnan Januzaj scoret på ni kamper. Midtbanespilleren kan handles til 8.50 i odds på å score kampens første mål

3. David Moyes har kun tapt to ganger i løpet av 12 kamper mot Stoke - begge gangene som trener for Everton. United betaler 1.35 i odds på å avansere onsdag.

2. Laget med færrest skuddforsøk på mål har gått seirende ut i Manchester Uniteds fire siste kamper. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.80.

1. Stoke har ikke maktet å score først i noen av sine fem ferskeste kamper. Laget kan like fullt handles til 2.45 i odds på å score som første lag onsdag kveld

Managerløse Tottenham er også i aksjon mot West Ham. Sjekk oddsen her!