Lega Pro Prima Divisione, Tippetips: Uavgjort mellom Reggiana og Savona!


Reggiana 2.60 Uavgjort 2.90 Savona 1907 2.60 (Avspark, mandag 20:00)


Da Reggiana åpnet Stadio Giglio 15. april 1995, og tapte 1-2 mot Juventus, hadde klubben neppe regnet med at de en dag skulle stå på samme bane som "uønskede" gjester.

I dag heter den samme banen Stadio Giglio Mapei Stadion, etter at eierskapet skiftet hender et par måneder tilbake - nå er eieren Serie A-klubben Sassuolo, og sistnevntes predident, Giorgio Squinzi, har valgt å leie banen tilbake til tredjedivisjonsklubben Reggiana.

Reggiana har heller ikke en særlig god sesong, men kan glede seg over at ingen rykket ned fra Lega Pro Prima Divisione i år.

På grunn av søndagens kamp på Mapei Stadion, mellom Sassuolo og Parma, er Reggianas oppgjør mot Savona flyttet til mandag kveld.

Vertene har tapt tre strake kamper, mens det på hjemmebane (hvis man fremdeles kan betegne den som det?) har blitt tre gevinster hittil denne sesongen (3-1-6). Trener Montanari sender mannskapet ut i 4-2-3-1 formasjon med Anastasi på topp.

Savona og trener Corda har, etter en god sesonginnledningen, dumpet på tabellen. Liguria-klubben går faktisk inn i mandagskampen uten seier i noen av de fem foregående oppgjørene. Savona kan vise til 3-1-7 på fremmed gress, og må til alt overmål klare seg uten suspenderte Quintavalla. Carta, Cattaneo og Pani er på sin side skadet. Virdis og Cesarini utgjør angrepsduoen i en trolig 4-4-2 formasjon. 

Savona gikk seirende ut av det omvendte oppgjøret med 2-1, men som oddsen indikerer er det snakk om en jevnspilt kamp. Vi har derfor tro på at klubbene deler poengene broderlig, noe som er priset til 2.90 i odds. 

Beste Spill:

Sats på Uavgjort mellom Reggiana og Savona