League One, Tippetips: Walsall vs Peterborough United


Walsall 2.70, Uavgjort 3.30, Peterborough 2.50

Det er knallhard kamp om de to topplasseringene i League One. Wolves, Leyton Orient og Peterborough synes å være trioen som skal gjøre opp om billettene som gir direkte opprykk til the Championship.

Wolverhampton inntok tabelltopp med 1-0 seieren over Notts County lørdag. Leyton Orients overraskende 0-1 hjemme mot Preston gjør at Darren Fergusons gutter kan klatre opp i rygg på London-laget med seier mandag.

Men, denne kampen handler selvsagt også om hjemmelaget Walsall. Noe urettferdig å hoppe direkte til gjestenes opprykkssjanser når the Sadlers tross alt henger med i kampen om Play-off spill. Walsall ligger fire poeng bak Swindon på den viktige sjetteplassen – hvis luke kan kortes ned til ett lite poeng med seier over Posh. Problemet er bare at hjemmelagets to seneste kamper begge har endt med 0-1, mot Coventry og MK Dons henholdsvis. 2-1-2 på lagets fem nyligste illustrerer greit hvordan Bescot Stadium-klubbens sesong har vært så langt: Kronisk ustabil. Walsall verken scorer eller slipper inn mange mål (17:15), og Under 2.5 scoringer kan således være verdt å vurdere til 1.92 i odds.

Trener Dean Smith har ingen nye skader eller suspensjoner som volder hodebry.

Darren Ferguson har ført Cambridgeshire-klubben Peterborough til to opprykk i løpet av sine år på London Road. Som allerede nevnt kan det meget vel bli Fergusons Juniors tredje denne sesongen.

Det som har slått med Posh’ resultater denne sesongen, er hvor målfattige blåtrøyenes kamper har vært. Det er sammenlignet med tidligere sesongers 5-4 og 3-6, vel og merke. Peterborough scorer for all del fremdeles greit, selv om tre andre klubber finner nettmaskene mer regelmessig. Det er først og fremst ryddigheten bakover på banen vi finner oppløftende. Kun 12 baklengs har det blitt. 1:2 var målforskjellen i løpet av Peterboroughs fire kamper i forkant av 1-3 tapet mot Leyton Orient 2. November. Igjen: Vurdér spill på Under i denne kampen.

Manager Ferguson kan glede seg over å ha midtbanespillerne Tommy Rowe, Danny Kearns og Jack Payne tilbake. Forsvarer Gaby Zakuani bør bli å finne i aksjon, mens angriper Lee Tomlin soner sin siste av i alt fire kampers karantene.

Som vi allerede har vært inne på, tror vi dette blir et oppgjør uten mange scoringer. 0-1, 0-0 og 1-0 er alle høyaktuelle spillobjekter dersom du er på utkikk etter korrekt resultat. 6 av Peterboroughs 15 kamper har endt med et av nevnte utfall, mens tallet er 5 for hjemmelaget Walsall.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.92 i odds

Sats på 0-1 til 9.00 i odds