League One, Tippetips: Sheffield United vs Gillingham


Sheffield United 1.70, Uavgjort 3.60, Gillingham 4.60

Det er ikke daglig kost å se Sheffield United på 23.plass i League One. Det tenkte nok de høye herrer i klubben også, da de valgte å kvitte seg med David Weir. Da passet det fint at den forhenværende Burton Albion-manageren Nigel Clough akkurat hadde fått fyken i Derby County.

Cloughs Bramall Lane-karriere fikk en god start med 3-1 seieren over Crewe Alexandra. Det påfølgende bortetapet mot Shrewsbury Town var det derimot ikke mange som lot seg imponere av. Selv om det virker fjernt i skrivende stund, er faktisk ikke the Blades mer enn 11 poeng bak play-off feltet. Større luker har forsvunnet i løpet av 31 gjenstående kamper. Sheffield United står med to strake seiere på eget gress. Hjemmeseier lørdag betaler 1.70 i odds.

Angriper Chris Porter forventes å være tilbake i aksjon for Sheffield United, etter kneskaden han pådro seg mot Colchester. Keeper George Long er på sin side tilbake etter landslagsspill for Englands U21.

Gillingham har i likhet med vertene nylig valgt å kvitte seg med treneren. Martin ”Mad Dog” Allen – som førte Kent-klubben opp i League One – da styreformann Scally sa stopp. The Gills hadde kun knepet to gevinster i løpet av sine 11 første kamper på Englands tredje nivå. Det er velkjente Peter Taylor som holder tømmene på Priestfield om dagen. 2-0-2 etter at han ble midlertidig ansatt som trener er habilt nok til å sikre overlevelse i divisjonen. Gjestene står med 1-1-5 på bortebane denne sesongen, og borteseier kan handles til 4.60 i odds.

Forsvarer Elliott Hewitt forventes å få sin Gillingham-debut, mens spissen Craig Fagan også kan bli å finne i troppen. Høyrebacken Michael Harriman er på landslagsoppdrag, mens Leon Legge er tilbake etter karantene.

Sheffield United har langt større kvaliteter i lag enn hva gjestene Gillingham har. Likeledes er Nigel Clough en trener med mer å skilte med enn Peter Taylor. Vi mener å lukte at the Blades tar dette på overbevisende vis.

Beste Spill:

Sats på Sheffield United med 0-1 i handicap til 2.95 i odds

Sats på 1/1 i markedet Pause/Slutt til 2.65 i odds