League One, Tippetips: Bradford City vs Coventry City


Bradford City 2.75, Uavgjort 3.20, Coventry City 2.50

Phil Parkinsons Bantams er inne i en svak periode. Yorkshire-klubben har ikke vunnet siden 5. Oktober i seriesammenheng (0-2-4), mens det til alt overmål ble FA Cup-exit mot Rotherham for en drøy uke siden. Har bakrusen etter fjorårssuksessen endelig gjort seg gjeldende? Bradford har mulighet til å klatre opp i play-off feltet igjen med seier søndag. Oddsen på at Valley Parade-laget vinner mot Coventry er 2.75 .

Trener Parkinson kan glede seg over at forsvarer Rory McArdle kan rekke kampen til tross for landslagsspill mot Tyrkia fredag. Bradford har den sjeldne luksusen at de ellers ikke har noen skader eller suspensjoner å stri med.

Coventry er den berømmelige kjerringa mot strømmen. Klubben har mistet hjemmearenaen grunnen manglende innbetaling av leie, og spiller dermed foran nær familie og venner på Northampton Towns Sixfields. The Sky Blues ble i tillegg ilagt poengstraff før sesongen (-10), uten at det synes å stoppe Kevin Pressleys gutter.

Midlands-klubben har 6-1-0 på sine syv seneste i League One, og faktisk scoret tre mål i fire av kampene. Wilson og Clarke har notert seg for 12 og 11 fulltreffere henholdsvis, mens Moussa står med syv mål. Oddsen på at bortelaget vinner begge omgangene er 8.50 i odds.

Coventry Citys Billy Daniels kan være med igjen søndag. 19-åringen har nemlig nylig vært i Tyskland for å få behandling for langvarige brokkproblemer.

Det kan virke som om lufta har gått ut av Bradford-ballongen. Laget er nesten ikke til å kjenne igjen, slik som de spiller. Eller rettere sagt; de spiller akkurat som Charlton gjorde under ledelse av den selvsamme trener Parkinson. Elendig. Coventry har hatt samling i bånn, og spiller som om de har livet i hælene. Det har de på mange måter også.

Beste Spill:

Sats på Coventry til 2.50 i odds

Sats på at Bortelaget vinner begge omgangene til 8.50 i odds