Helgens Kombispill: I disse kampene ligger pengene gjemt!


Dobbel

Leyton Orient har i sannhet hatt en dårlig start på sesongen. Da er det siste man trenger en tur til Broadfield Stadium for å møte Crawley. Sussex-klubben har vunnet to av sine tre innledende kamper, og kun tapet mot Swindon skjemmer statistikken. Wiltshire-laget regnes uansett som kandidat til å vinne League One, så Crawleys supportere bekymrer seg garantert ikke nevneverdig etter akkurat det nederlaget. Fokuset ligger nå på å slå Leyton Orient - noe som burde være overkommelig for vertene.

De regjerende franske mesterne - Montpellier - har slitt i åpningen av den nye sesongen. Det kan imidlertid snu allerede denne helgen. Gjestene Sochaux, hvis klubb hadde trøblet voldsomt foruten playmakeren Marvin Martin og spissen Modibo Maiga. Sistnevnte tjener nå til livets opphold i Premier League, mens Martin kan kose seg med Champions League-spill med Lille. Lionceaux har ikke prikket inn god serieform, og vi kan følgelig forvente at Montpellier sørget for lagets fjerde strake tap. Borteseier betaler 2.25.

Dobbel-odds: 3.98

Trippel

Dersom du bare skal spille på én eneste kamp i hele verden denne helgen - la det bli at Racing slår San Martin. Laget er det dårligste i serien, og kombinert med at de fleste synes å ha oversett at Racing er åpenbar kandidat til serietittelen, er oddsen på 1.72 virkelig et kupp.

Tottenham har hentet inn solide forsterkninger i dette overgangsvinduet, og helgens kamp burde være den letteste de skal spille denne sesongen. Norwich ser ut som en soleklar dumpekandidat, og kun en ypperlig Paul Lambert holdt klubben klar av degradering forrige sesong. Det kan virke som det velkjente andre-sesong-syndromet kombinert med en middelmådig trener gjør at The Canaries får sitt endelikt inneværende sesong. Spurs bør være kabable til å smelle til fra start på White Hart Lane, og følgelig både lede ved pause og vinne ved fulltid til 1.95.

Zaragoza holdt seg i La Liga med et nødskrik forrige sesong. Hadde Malaga tapt kampen i Champions League-kvalifiseringen hadde det vært vanskelig å satse på dem her. Med det påfyllet av selvtillit som det innebærer - og spillerkjøpene som kvalifiseringen finansierer - kan laget reise til Aragon med godfølelsen i kroppen. 2.60 på at Andalucierne vinner på La Romareda er god butikk. Løp og kjøp!

Trippel-odds: 8.76

Firling

Dersom du tipper en firling er du nødt til å ha en bankers som står fjellstøtt. Denne uken har vi at Boca Junior slår Atletico Rafaela. Vertene er - for å si det mildt - langt bedre enn gjestene, og utfallet er udiskutabelt.

I fjor kunne du stole på at Crystal Palace holdt tett bakover, og at kampene endte med under x antall scoringer. Ting har endret seg på Selhurst Park. Trøbbel på styrerommet og utskiftninger i støtteapparatet har ikke vært til hjelp for the Eagles. Sesongen har startet på elendig vis med fire strake tap. Croydon-klubben har funnet veien til nettmaskene i samtlige kamper, med det altså bakover på banen at det har skortet. 1.67 på at begge lagene scorer er greit betalt når Dougie Freedmans mannskap møter Sheffield Wednesday.

Over til League Two... Det er uforståelig at Gillingham kan prises så vidt høyt som på 2-tallet for hjemmeseier mot Chesterfield. Derbyshire-klubben rykket ned fra League One forrige sesong, og står både uten manager eller retning videre. Gills har kommet seg raskt ut av startblokkene i sesonginnledningen, og vunnet tre av tre mulige. 2.00 på at Kent-klubben vinner er meget pent.

Juventus tar nok seriemesterskapet i Serie A denne sesongen. "Den Gamle Dame" virker å være den eneste klubben med noenlunde kontinuitet i spillerstallen, kombinert med at Milan-klubbene har sitt å slite med.

Max Allegri har de-romantisert Milan-troppen ved å kvitte seg med Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Gattuso, Ibrahimovic, Thiago Silva og Cassano i løpet av de siste 12 månedene. I stedet har han hentet inn tøffe og fysiske spillere som passer best til å vinne kamper heller enn å underholde.

Motstander Bologna har står noe retningsløse etter sommeren. Gaston Ramirez og Gabi Mudingayi forsvinner til Premier League og en av italias større klubber henholdsvis. At Bologna har en solid stall er det ingen tvil om. De skal uansett ikke kunne hamle opp med Rossoneri. Borteoddsen på 1.95 er finfin!.

Firling-odds: 10.22