Fremtidens Stjerner: Maher, Gonzalez og Corona


Har dere ikke noe bedre å bruke sommermånedene på enn overgangsrykter, spør du. Nå synes vi det er spennende å se hvilke spillere som ender hvor, at trenere kommer og går - og ikke minst hvilke unge stjerner vi kan vente å se mer av de kommende årene. Vi i Unibet lover å se nærmere på sistnevnte, og serverer deg "Fremtidens Stjerner" på daglig basis de kommende ukene.

For å gjøre sommeren litt mer spennende, kan du kanskje se hvor dyktig du selv er til å tippe hvor de heteste spillernavnene blir å finne kommende sesong her!

Navn: Adam Maher

Alder: 19 år

Klubb: AZ Alkmaar

Posisjon: Midtbane

Dette er den selvsamme hollenderen som Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham ønsker å hente. 19-åringen har hatt en imponerende sesong for Markus Henriksens klubb – Alkmaar. Sin unge alder til tross har han allerede rukket å få med seg fire kamper for det Nederlandske landslaget, og har spilt fast for “Osteprodusentene” siden han var 17 år.

Fjorårets seriemester har manglet kreativitet i midtbaneleddet. Samir Nasri ryktes å være på vei bort, hvorpå Maher anses som en mulig erstatter. Alkmaar-trener Gertjan Verbeek vedgår at juvelen kan være på vei bort i løpet av kort tid.

Spilleren selv uttalte følgende til Goal.com: ”Jeg ønsker se hvilke klubber som melder sin interesse frem mot slutten av sommeren. Jeg akter ikke å ta en beslutning før den tid. Ikke noe har endret seg; jeg vet hvor jeg ønsker å spille i tiden fremover. Alt jeg sier er at nå handler det om å avvente situasjonen.

Hvor tror du Adam Maher havner? Sats her!


Navn: Jesus Corona

Alder: 20 år

Klubb: Monterrey

Posisjon: Midtbane

20-åringen hadde problemer med å spille seg inn på et stjernespekket Monterrey-lag, men fikk muligheten i fjorårets Club World Cup. Den chilenske spissen Humberto Suazo ble skadet i forkant av reisen til Japan, og trener Victor Manuel valgte således å gjøre endringer i formasjonen for å rydde plass til Corona. Vingen skuffet så visst ikke.

Kantspilleren formelig herjet med Ulsan Hyundai i kvartfinalene, og noterte seg til alt overmål for Monterreys første mål i 3-1 seieren. En ny scoring i bronsefinalen mot Al Ahly gjør at Corona er et av mexicos fremste håp for fremtiden. Interessen rundt 20-åringen sies ikke å ha stilnet til tross for at spilleren har kontrakt frem til 2016. De regjerende italienske seriemesterne, Juventus, ligger angivelig best an i kampen om Coronas signatur. 


Navn: Christofer Gonzalez

Alder: 20 år

Klubb: Universitario

Posisjon: Midtbane

Universitatio hentet inn Sebastian Fernandez fra mexicanske San Luis for £600.000 i januar. Da de nødvendige papirene lot vente på seg, valgte trener Angel Comizzo overraskende å be Gonzalez om å bekle den ledige playmaker-rollen i oppgjøret mot Universidad Cecar Vallejo. Den unge midtbanespilleren scoret kampens eneste mål, og fikk sågar bestemannsprisen.

I løpet av kort tid stod Perus største fotballbegivenhet for døra – derbyet mellom Universitario og Alianza Lima. Heller enn å la seg overvelde av situasjonen, leverte Gonzalez en rekke pasninger ala Ronaldinho. Med Fernandez tilbake fra skade, har Gonzalez blitt benyttet dypere – hvor han også kan tilegne seg defensive kvaliteter.

Klubbens økonomiske problemer vil føre til at Gonzalez blir solgt i løpet av kort tid. Vi tipper flere La Liga-klubber allerede har peruvianeren på blokka.