FA Cup: Wigan vs Arsenal - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal har vunnet fire av de fem seneste møtene med Wigan. The Gunners har faktisk kun tapt mot laget fra Nordvest ved tre anledninger iløpet av de 20 nyligste innbyrdes. London-klubben er priset til 1.50 i odds for seier.

9. Arsene Wengers gutter slo Wigan 4-1 forrige gang disse lagene møttes på the Emirates i mai 2013. Det var sjette gang iløpet av 10 kamper at Arsenal har scoret Over 2.5 mål mot the Latics. Oddsen på at historien gjentar seg er 2.80.

8. Arsenals 0-3 mot Everton forrige helg betyr at de ikke har vunnet på fire kamper (0-2-2). Det er lagets svakeste periode siden desember 2013. Wigan er tilgjengelig til 5.00 for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. Tre av de fire seneste kampene hvor Wigan har vært involvert har endt 1-0 (én gang i Latics' favør). Oddsen på at Uwe Rösler & Co taper med samme sifre er 7.50.

6. Wigan har vunnet ni av sine 11 nyligste kamper i FA Cupen. Laget omsettes til 6.50 i odds for seier mot Arsenal, og følgelig ta seg til finalen for andre året på rad.

5. Uwe Roslers gutter har vunnet begge omgangene i hver av sine tre ferskeste FA Cup-kamper. Wigan kan handles til 9.50 i odds for Seier/Seier i markedet HT/FT.

4. Shaun Maloney scoret Wigans åpningsmål i semifinalen mot Millwall forrige sesong. Midtbanespilleren scoret tre mål iløpet av fem kamper før skadeproblemer satte en stopper tilbake i august. Spilleren var tilbake forrige uke, og er priset til 5.75 i odds for scoring.

3. Arsenals Yaya Sanogo har til gode å score i Arsenal-trøya etter ni kamper denne sesongen. Den tidligere Auxerre-angriperen betaler 2.55 ganger innsatsen for scoring på Wembley.

2. Lukas Podolski og Olivier Giroud har scoret tre mål hver av Arsenals totalt 13 FA Cup-scoringer denne sesongen. Tyskeren er tilgjengelig til 2.55, mens Giroud betaler 2.00 som målscorer. 

1. Wigans lånespiller, Nick Powell, har tegnet seg for 12 mål iløpet av 38 kamper denne sesongen - inkludert fem FA - og Ligacup-scoringer. 20-åringen gir 9.00 ganger pengene som første målscorer.