FA Cup, Tippetips: Stevenage v Everton – 10 ting du bør vite!


10. Stevenage og Everton har kun møtt hverandre ved én tidligere anledning - i inneværende sesongs Ligacup. Everton gikk seirende ut med sifrene 2-1, et resultat som kan handles til 8.50 i odds.

9. The Toffees har kun tapt én av sine 15 nyligste kamper - en kamprekke som strekker seg tilbake til 5. oktober. Merseyside-klubben kan handles til 1.25 i odds for seier

8. Roberto Martinez' gutter har scoret første i fire av sine fem nyligste kamper. The Blues omsettes til 1.23 i odds på å gjøre det samme igjen.

7. Stevenage har tapt fire av sine seks seneste kamper, hvorav to har endt med seier. Laget er priset til 1.12 i odds for Seier/Tap i markedet Dobbelsjansen

6. Før lørdagens 0-1 tap mot Notts County kunne Stevenage skilte med 2-1-0 på Broadhall Way. Oddsen på at Heartfordshire-klubben slår Everton er 11.00.

5. Luke Freeman scoret kampens første mål da disse lagene møttes på Goodison Park i august - spillerens første av i alt tre denne sesongen. At Stevenage scorer først kan handles til 3.55 i odds

Se Stevenage' 3-2 seier mot Doncaster i FA Cupens 3. Runde:

4. Everton har spilt uavgjort i tre av sine fire siste bortekamper, og priset til 5.50 i odds på å måtte ta til takke med omspill denne helgen.

3. The Toffees slo QPR 4-0 i 3. Runde av FA Cupen - en tangering av sesongens beste resulat (hjemme mot Stoke 30. november). Vi skal tilbake til fjorårets cup-turnering da de scoret fem mål mot Cheltenham. Oddsen på at Everton vinner 5-0 er 22.00 i odds.

2. Fem av Stevenages' seneste syv kamper har ikke endt med mål til begge lagene. At begge klubbene ikke scorer lørdag betaler 1.75 i odds.

1. Kevin Mirallas har funnet nettmaskene i to etterfølgende kamper for første gang siden april 2013. Belgieren står med i alt fem scoringer denne sesongen, og tilgjengelig til 2.33 i odds for mål lørdag.