FA Cup: Hull City vs Sheffield United - 10 ting du bør vite!


10. Hull City og Sheffield United har møtt hverandre to ganger tidligere i FA Cup-sammenheng. Ved begge anledningene har kampene gått til omspill. Uavgjort etter 90 minutter er priset til 3.60 i odds.

9. Sheffield United har tapt sine foregående fire semifinaler i FA Cupen. Hull er favoritter til å vinne etter 90 minutter med 1.70 i odds.

8. Hull har aldri tidligere spilt seg til en FA Cup-finale. Klubben har kun vært i semifinalene en gang, og tapte naturlig nok. The Tigers betaler 1.33 ganger innsatsen for avansement.

7. United har allerede slått fire lag fra divisjonene over i årets turnering. The Blades omsettes til 5.50 i odds for seier etter 90 minutter.

6. To av lagene Nigel Cloughs gutter har gjort av med er Premier League-klubber (Aston Villa og Fulham). Oddsen på Sheffield United-avansement er 3.10.

 

5. The Blades har kun tapt én av sine foregående 11 FA Cup-kamper (9-1-1). Seier/Uavgjort er tilgjengelig til 2.18 i odds i markedet Dobbelsjansen.

4. Steve Bruce' tropper har vunnet to av de tre seneste møtene mellom disse lagene. Humberside-klubben gir 2.50 ganger innsatsen for seier uten baklengs.

3. Chris Porter har tegnet seg for fire mål i årets FA Cup. Sheffield United-spissen er priset til 9.50 som første målscorer.

2. Matty Fryatt har på sin side scoret 10 ganger iløpet av 14 kamper i turneringen. Syv av scoringene har kommet i de åtte seneste. Angriperen gir 2.95 i odds som målscorer.

1. Fryatt har sørget for nettsus i sine to foregående kamper mot Sheffield United. Oddsen på at spissen scorer kampens første er 5.75.