FA Cup: Arsenal v Tottenham - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal kan skilte med 3-2 i løpet av FA Cup møtene disse lagene imellom - en statistikk som strekker seg tilbake til januar 1949. Arsenal slo Spurs 3-0 den gang, og er priset til 1.88 i odds på å vinne igjen.

9. Sist disse lagene møttes i FA Cupen, gikk Arsenal seirende ut med 2-1. Vi snakker semifinalen på Old Trafford, da Robert Pires scoret vinnermålet. En reprise av resultatet betaler 8.50 ganger innsatsen

8. Spurs har ikke vunnet FA Cupen siden 1991. Klubben har imidlertid vært i seks semifinaler siden den gang. I fjorårssesongen slo Tottenham Coventry City 3-0 i 3. Runde - et resultat som gir hele 60.00 i odds lørdag.

7. Tre av de fem seneste kampene mellom disse lagene har endt med ettmålsseier til hjemmelaget. Gunners gir 3.33 ganger pengene tilbake med -1 i handicap.

6. Olivier Giroud scoret kampens eneste mål da disse lagene møttes i Premier League tidligere denne sesongen. Franskmannen står bokført med 11 scoringer hittil, og kan handles til 2.25 i odds for scoring mot Spurs.

5. Emmanuel Adebayor har funnet nettmaskene i sine to seneste kamper på Emirates Stadium. Togoleseren har totalt fire mål på seks kamper denne sesongen, og tilgjengelig til 3.80 i odds for scoring.

4. Under ledelse av Tim Sherwood har Spurs 3-1-1, og laget har scoret i hver eneste kamp. Tottenham er priset til 4.20 i odds for seier mot Arsenal

3. Christiana Eriksen scoret vinnermålet for Spurs mot Manchester United 1. Nyttårsdag - danskens andre scoring på tre kamper. Eriksen omsettes til 16.00 i odds som kampens første målscorer lørdag.

2. Arsenal har vunnet tre kamper på rad, etter at de stod med fire uten seier. The Gunners er favoritter til seieren her med 1.90 i odds.

1. Wojciech Szczesny slapp inn fem baklengs i løpet av fire FA Cup-kamper forrige sesong. Oddsen på at Tottenham scorer er 1.37.