Eredivisie, Tippetips: Utrecht vs Zwolle


FC Utrect 2.20, Uavgjort 3.45, PEC Zwolle 3.15

Kun tre poeng skiller laget fra universitetsbyen og gjestene fra Overijssel, og det er Zwolle som har gjort sine saker best så langt.

Jan Wouters ledet Utrecht til femteplass i fjorårets Eresdivisie, men har slitt inneværende sesong. Utreg befinner seg på 12.plass i serien, og står uten seier på sine fem seneste (0-1-4). Dersom vi ser litt bak tallene, finner vi at Utrecht har møtt PSV (1-5), Feyenoord (2-5) og Ajax (1-1) i sine tre seneste på Stadion Galgenwaard. Ikke til å undres over at poengene har uteblitt. Før den svake perioden, stod imidlertid klubben med fire strake hjemmegevinster, var ubeseiret på eget gress (6-2-0). Hjemmeseier torsdag er priset til 2.20 i odds.

Zwolle startet sesongen med fire seiere – inkludert 2-1 mot Feyenoord og 5-1 borte mot NEC, og Ron Jans mannskap var langt foran skjema med henblikk på forrige sesongs 11.plass. Selv om Blauwvingers’ foreløpige niendeplass slett ikke er dårlig, skjemmes statistikken av én seier på 15 kamper i perioden fra 1. september 2013 til 25. januar 2014 (1-7-7). To trepoengere på rappen bærer bud om bedre tider på IJsseldelta Stadion. Borteseier er tilgjengelig til 3.15 i odds.

Kun tre lag har funnet nettmaskene mer regelmessig enn Utrecht på hjemmebane (23). Den gamle Southampton-spilleren Steve de Ridder og klubbkollega Jens Toornstra har begge åtte fulltreffere denne sesongen. Sett bort i fra 5-1 seieren over NEC har Zwolle lusne åtte mål på fremmed gress å skilte med. Oddsen på at hjemmelaget vinner uten å slippe inn mål er 4.30 i odds.

Det vil forbause oss om Utrecht ikke går seirende ut av torsdagens kamp, likeledes om ikke Ridder og Toornstra sørger for Over 1.5 scoringer for Utrecht.

Beste Spill:

Sats på Utrecht til 2.20 i odds

Sats på Over 1.5 scoringer til Hjemmelaget til 1.92 i odds