Eerste Divisie, Tippetips: FC Eindhoven vs Jong FC Twente


FC Eindhoven 2.05, uavgjort 3.50, Jong FC Twente 3.25

Trener Jean-Paul de Jong og FC Eindhoven har fått en god start. Og det var sannelig ikke mange som hadde trodd dét før sesongen.

Nord-Brabant klubben kan skilte med 4-1-1 på de seks innledende kampene, og kan klatre opp i rygg på serieleder FC Dordrecht med seier mandag. Blau-Witten har notert seg for tre scoringer i hver av de tre foregående seriekampene. FC Eindhoven har ingen utpreget målmaskin i stallen. Snarere bidrar en rekke spillere med scoringer. Makiavala, Lagourieh og N’Toko har alle to fulltreffere på samvittigheten hittil. Hjemmeseier mandag betaler 2.05 ganger innsatsen.

Hjemmelaget har som nevnt ikke lagt bånd på seg offensivt i det siste. Trenden kan raskt vise seg å fortsette mot et Jong FC Twente med flere fravær grunnet landslagsspill.

Jan Zoutmans gutter åpnet sesongen nokså habilt, men står nå med tre strake kamper uten seier. At laget ikke evner å score er naturlig nok grunn til bekymring. Oddsen på at bortelaget går målløse av banen er 3.45

Hjemmelaget er i go’dytten, og skal ha få problemer med et Twente som mangler både Verripsi og Bijen. Dette lukter scoringsbonanza.

Beste Spill:

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.45 i odds

Sats på 1/1 i markedet Halv tid/Full tid til 3.20 i odds