Coppa Italia, Tippetips: Udinese vil revansjere seg mot Inter!


Udinese 3.00 Uavgjort 3.20 Inter 2.35 (Avspark torsdag 21:00)

Torsdag kveld møtes to klubber som begge er inne i en dårlig periode. Udinese og Inter Milan kommer ferskt fra tap mot Verona og Lazio henholdsvis, og skal forsøke å sikre seg avansement til kvartifnalen i Coppa Italia. 

Tapet mot Verona på eget gress var ikke den eneste nedslående nyheten Udinese-trener Guidolin måtte tåle. Etter kampen bekjentgjorde nemlig lagets angrepsstjerne, Di Natale, at han akter å legge fotballstøvlene på hylla etter inneværende sesong. Klubbkollega Maicosuel ga på sin side en journalist det glatte lag, etter at han visstnok ble stilt litt i overkant personlige spørsmål. 

Begge spillerne bør likevel bli å finne i startelleveren mot Inter, og det samme med den offensive midtbanespilleren Bruno Fernandes. I seriesammenheng står Udinese med 4-1-3 på hjemmebane.

Etter derbyseieren før jul så tingene til å gå i riktig retning for Inter og Mazzarri. Nedturen mot Lazio har imidlertid helt malurt i begeret. Den toscanske treneren har trolig planer om å gjøre roteringer i startelleveren, hvor Diego Milito etter alle solemerker får starte kampen, med Kovacic like bak som trequartista. 

Mazzari finner sannsynligvis også plass til Mudingayi og Kuzmanovic på midtbanen, mens Carrizo overtar plassen mellom stengene på bekostning av Handanovic. Nerazzurri har vunnet tre bortekamper i årets Serie A, fire har endt med poengdeling, mens kun to har gitt null poeng. I det hjemlige cupspillet har Milano-klubben hittil gjort av med Cittadella og Trapani, hvorav begge foran egne tilskuere. 

Disse klubbene møtte hverandre i Udinese for et par måneder siden, et oppgjør hvor Inter gikk overbevisende ut som seierherrer med sifrene 3-0. Torsdag kveld er det uansett kvartfinalebilletter som står på spill, selv om Inter akter å stille med en rekke nye spillere i startelleveren. Vi satser på at begge lagene skriver seg inn i målprotokollen til 1.77 i odds

Sjekk oddsen på de italienske fotballkampene her!