Coppa Italia, Tippetips: Sampdoria vs Hellas Verona


Sampdoria 2.50, Uavgjort 3.20, Hellas Verona 2.80

I kjølvannet av en forferdelig sesonginnledning valgte Sampdoria å kvitte seg med Delio Rossi. Inn dørene på Stadio Luigi Ferraris kom klubbens gamle venstreback, Sinisa Mihajlovic. 44-åringen har sin trenererfaring fra Bologna, Catania, Fiorentina og det serbiske landslaget. Forandring fryder, heter det.

Blucerchiati har da vitterlig evnet viktige poengdelinger mot både Lazio og Inter Milan etter Mihajlovic’ inntreden. Sampdoria befinner seg likevel nest nederst i Serie A – med fattige 11 poeng. Hjemmeseier torsdag omsettes til 2.50 i odds.

Det er ikke mer enn tre dager siden sist gang vi hadde Verona på “kupongen”. Den gang handlet det om borteoppgjøret mot Fiorentina. La oss være ærlige: Vi bommet på tipset vårt. Vi tippet nemlig Seier/Uavgjort til Serie As nykommere, samt at spissveteranen Luca Toni ville tegne seg for kampens siste mål.

Hellas Verona tapte 3-4 i kampen, og har totalt tapt de tre nyligste i det hjemlige seriespillet. Fasiten på bortebane er 2-1-5 hittil, og oddsen for Verona-seier reflekterer dét med 2.80 i odds.

Det ligger trolig an til at begge lags trenere vil foreta endringer i startelleveren fra forrige Serie A-runde. Det gjør det følgelig vanskeligere å spå utfallet av denne kampen. At begge lagene scorer kan meget vel vise seg som et smart valg. Tatt i betraktning Veronas rause forsvar og angrepsvilje, kan Over 2.5 scoringer også være aktuelt.

Beste Spill:

Sats på at begge lagene scorer til 1.88 i odds

Sats på Over 2.5 scoringer til 2.14 i odds