Coppa Italia, Tippetips: Roma vil revansjere seg på Juventus!


De som har en forkjærlighet for italiensk fotball, har en skikkelig godbit i vente. Kvartfinalene i Coppa Italia inkluderer nemlig to av Serie As toppklubber - Juventus og Roma. 

Selv om Juventus har sikret seg en åtte poeng luke i toppen av Serie A, er det alle muligheter for at det kan ligge an til et åpent og fartsfylt oppgjør her. Begge klubbene satser tungt på det hjemlige seriespillet, og spiller følgelig uten press her. 

Roma akter uansett ikke å la 0-3 tapet fra tidligere i sesongen stå uimotsagt. Og det kan således lønne seg å satse på at hjemmelaget får sin etterlengtede revansje. 


Innbyrdes oppgjør

Juventus har et overtak i de innbyrdes oppgjørene mot Roma - etter å ha vunnet fem av de syv siste møtene.

Roma har vel og merke en brukbar statistikk mot Juventus på Stadio Olimpico, etter at de vant 1-0 i forrige oppgjør og 1-1 i det foregående. 


Lagnyheter

Roma stiller med toppet mannskap, mens Juventus forventer å la flere nøkkelspillere hvile. Antonio Conte anser nemlig Coppa Italia mer som en treningsøvelse.

Conte sendte utpå et ugjenkjennelig lag i seieren over Avellino, mens Romas nøkkelspillere Daniele De Rossi, Adem Ljajic og Alessandro Florenzi alle var i aksjon i 1-0 seieren over Sampdoria i forrige runde. 

Resultattips: Roma 2-1 Juventus (9.50)

Beste Spill: Adem Ljajic som målscorer til 3.05 i odds

United ønsker Mata, Berba tilbake til Spurs, Muntari kan være på vei til Hull og Cabella signerer for Newcastle - Les dagens overgangsrykter her!