Coppa Italia, tippetips: Milan-Spezia


Milan 1.18, Uavgjort 6.75, Spezia 13.50

Keisuke Honda får sin debut foran de trofaste på San Siro onsdag kveld. Og det er sannelig ikke den eneste begivenheten som har funnet sted de siste dagene. Allegri fikk sparken som trener etter det ydmykende tapet mot Serie A-nykommerne Sassuolo, og Seedorf er på vei inn som ny manager. Med alt som har skjedd, har man nesten glemt at AC Milan møter Spezia - hvis klubb tar med seg 7000 tilskuere til oppgjøret.

Den gamle høyrebacken Tassotti debuterer som trener for førstelaget, men har naturlig nok ikke hatt anledning til å foreta store endringer i formasjon eller spillestil. Balotelli blir ikke å finne i aksjon grunnet suspensjon, noe som fører til at Pazzini er ensom svale på topp. Honda og Robinho spiller på plassene bak. De Jong og Muntari er ute med skade.

Devis Mangia var ikke langt unna Milan-benken sist sommer, men kommer nå til San Siro som Spezia-trener. Liguria-klubben ble slått ettertrykkelig 4-1 av Latina i forrige seriekamp, men har forsterket laget med Bianchetti og Schiattarella nå i januar. Duoen blir kastet innpå fra første minutt, ettersom Ebagua er skadet og Sansovini nå er solgt. Ferrari stiller på topp for Spezia. 

At Milan går seirende ut av denne kampen betaler selvsagt ikke mye. Rossoneri var i sjokk etter tapet mot Sassuolo, men det hevdes at Tassotti har vært i stand til å rette på flere av de åpenbare feilene de siste dagene. Spezia ønsker å vise seg frem foran alle sine tilreisende supportere, og vi satser derfor på at begge lagene scorer til 2.30 i odds.

Se vuoi scommettere sulla Coppa Italia, clicca qui