Coppa Italia, Tippetips: Fiorentina vs Udinese


Fiorentina 1.58 Uavgjort 3.75 Udinese 6.00

Tirsdag kveld går én av returoppgjørene i Coppa Italia av stabelen. På plakaten står Fiorentina og Udinese, mens det ligger finalebilletter i potten. Gjestene går inn i kampen på Franchi med 2-1 fra første møte, og møter eventuelt Roma eller Napoli i cupfinalen dersom de tar seg forbi Viola. 

Hjemmelaget har en rekke ting å fokusere på denne sesongen; I Serie A er det tre poeng opp til Napoli - og følgelig målsetningen om Champions League-playoff kommende sesong. Laget i lilla står uansett snart overfor danske Esbjerg i Europa League-sammenheng i årets sesong. 

Men, først skal altså Fiorentina gjøre av med Udinese for å avansere til finalen i den hjemlige cupen. I serien har Firenze-laget hittil vunnet syv hjemmekamper, mens tre har endt uavgjort. Kun ett eneste oppgjør har gitt nederlag (mot Napoli). 

I de foregående cuprundene har Fiorentina slått Chievo og Siena. 

Trener Montella må klare seg uten Ambrosini og Aquilani på midtbanen - den italienske duoen er nemlig fortsatt ute med skadeproblemer - samt suspenderte Borja Valero.

Guidolin og Udinese har vunnet sine to nyligste hjemmekamper mot Bologna og Chievo, og går som nevnt inn i tirsdagens oppgjør med et lite overtak. De sorte og hvite har vist bedring den siste tiden, og i cupen har laget vunnet mot større navn som Inter og AC Milan. 

I serien kan Udinese skilte med 3-1-8 på fremmed gress. Seieren over AC Milan kom vel og merke på bortebane (2-1). Tirsdag kveld blir den unge Scuffet atter igjen å finne mellom stengene, mens veteranspissen Di Natale trolig starter på benken.

Fiorentina er åpenbare favoritter til seieren, selv om Udinese har gjort sine saker godt nylig. Fiorentina ender kanskje med å gå videre til finalen, men vi tror likevel på en kamp hvor begge lagene skriver seg inn i målprotokollen til 1.88 i odds. 

Beste Spill: Sats på at begge lagene scorer til 1.88 i odds