Coppa Italia, Tippetips: Catania vs Siena


Catania 2.15, Uavgjort,  3.15 Siena 3.40

Catania og Siena møtes till dyst på Massimino i 2. Runde av den italienske cupen. Sicilianerne befinner seg desidert nederst i Serie A, og vil forsøke å spille på seg kjærkommen selvtillit her. Gjestene er sammen med Spezia de eneste Serie B-lagene som fortsatt er med i turneringen, etter at de gjorde av med Bologna i forrige runde. De akter å forsøke seg på avansement mot nok et toppserielag onsdag.

De Canios mannskap står med én seier på sine syv seneste seriekamper, hvorav fem strake tap er fasiten på de fem ferskeste. Catania er må klare seg uten Bergessio, som riktignok er tilbake fra skade, men nå suspendert. Treneren akter å bruke Maxi Lopez i angrep, flankert av Keko og Leto. Trener Beretta sender sine tropper utpå i 3-4-3 formasjon, med Paoliccu, Gianetti og Rosina på topp. 

Siena har ikke vært i aksjon på to uker, siden Serie B spilte sin siste kamp 29. desember. Sesongen sparkes ikke i gang igjen før i slutten av januar, og i mellomtiden har Tore Andre Flos gamle arbeidsgiver rukket å bli trukket ytterligere to poeng grunnet ubetalte regninger. Onsdagens oppgjør representerer således en kjærkommen atspredelse også for Siena. 

Hjemmepublikummet ønsker å se Catania heve seg, noe som kan fungere som en spore til innsats i det hjemlige seriespillet. Oddsen på at Elefantene går seirende ut her er veldig god (2.15), likeledes Under 2.5 mål til 1.63 i odds.