Copa del Rey, Tippetips: Valencia vs Atletico Madrid


Valencia 3.60 Uavgjort 3.30, Atletico Madrid 2.05 (Avspark tirsdag 22:00)

Det synes ingen ende på de spanske kampene om dagen. Mandag kveld stod Villarreals 5-2 seier på bortebane mot Rayo Vallecano på menyen. Tirsdag går så Valencia ut på Mestalla for møtet med Atletico Madrid i åttendedelsfinalen i Copa del Rey. 

Tilstanden i Valencia har roet seg etter en elendig første halvdel av sesongen. Lagets nye trener, Pizzi, startet til alt overmål med 2-0 seier i byderbyet mot Levante. I den spanske cupen - som spilles over to kamper i hver runde - skal vertene forsøke å sikre seg et godt utgangspunkt før den vanskelige returkampen på Vicente Calderon. 

I La Liga har Valencia vunnet fem hjemmekamper, mens kun én har endt uavgjort. Valencia har gått tapende ut av fire oppgjør. Vi forventer at trener Pizzi gjør visse endringer i forhold til den normale startelleveren. Helder Postiga får trolig atter tillit i angrepet, mens trioen bestående av Canales, Piatti og Feghouli bak der igjen.

Atletico Madrid har i øyeblikket én dato i hodet - nemlig lørdag 11. januar. Da kommer selveste Barcelona på besøk til den spanske hovedstaden. Simeones mannskap har inntil videre bevist at de ikke nedprioriterer noen turneringer. Etter at laget tok seg videre i Champions League, har Los Colchoneros gitt full gass.

Atletico trøblet i borteoppgjøret mot Malaga sist, men dro seieren i land etter pause takket være scoring signert Koke. Tirsdag kveld forventer vi at den argentinske suksesstreneren foretar en del utskiftninger. Vanligvis betyr det at Diego Costa får ta en pust i bakken, noe som i sin tur innebærer at Adrian og Villa utgjør angrepsduoen. 

Dette er som sagt snakk om den første av i alt to kamper, og vi mener oddsen på Valencia-seier er nokså generøs. At Atletico vant 3-0 over Valencia på Calderon, og at Atletico normalt er et bedre lag, skal vi ikke hefte oss alt for mye ved. Kampen spilles tross alt i Valencia, mens gjestenes fokus utvilsomt ligger på lørdagens storkamp mot Barcelona. Vi setter vår lit til at Valencia vet å utnytte en eventuell konsentrasjonssvikt, og går seirende ut med 3.60 i odds

Sats på Valencia vs Atletico Madrid her!