Copa del Rey: Barcelona vs Real Madrid - 10 ting du bør vite!


10. Det har vært seks Clasico-finaler iløpet av Copa del Reys 112 år lange historie. Både Barcelona og Real Madrid har gått seirende ut ved tre anledninger. Uavgjort etter 90 minutter onsdag er priset til 3.60 i odds.

9. Real Madrid og Barcelonas siste finale fant sted tilbake i 2011, da Cristiano Ronaldo fant nettmaskene i ekstraomgangene. Real slo rivalene med 1-0 - et resultat som er tilgjengelig til 12.50 onsdag.

8. Real har fremdeles til gode å slippe inn baklengs på åtte Copa del Rey-kamper denne sesongen. Hovedstadslaget kan til alt overmål skilte med ikke å ha sluppet inn mål i fire av de fem nyligste kampene. Real Madrid betaler 5.75 ganger innsatsen på å holde rent bakover.

7. Barcelona vant begge ligakampene mot Real denne sesongen - vel og merke med ett måls margin både på hjemme - og bortebane. Oddsen på at Barca vinner med 0-1 handicap er 4.60.

6. Lionel Messi noterte seg for hat-trick sist disse lagene møttes. Oppgjøret endte 4-3 i favør av Barcelona på Bernabeu tilbake i mars. Messi står med 21 scoringer på 27 Clasico-møter, og betaler 18.00 ganger pengene for en ny trippel.

5. Gareth Bale har scoret fem mål på fem kamper for Real Madrid, etter å ha gått seks kamper uten nettkjenning. Den walisiske landslagsspilleren er priset til 12.00 i odds for to scoringer.

4. Barcas 0-1 tap mot Granada lørdag innebar at klubben har tapt to strake for andre gang denne sesongen (sist i november/desember). Real Madrid omsettes til 2.82 i odds for seier onsdag.

3. Real og Barcelona vant sine respektive La Liga-kamper på Mestalla med 3-2 denne sesongen. Ingen av lagene har tapt på banen hvor onsdagens finale finner sted siden 2009. Uavgjort/Uavgjort i markedet HT/FT er tilgjengelig til 5.50 i odds.

2. Angel Di Maria har scoret 20% av Reals Copa del Rey-mål denne sesongen (3/15), og scoret sitt første siden januar i Reals 4-0 seier over Almeria forrige helg. Di Maria er tilgjengelig til 4.20 i odds for ny fulltreffer.

1. Barcelona har i snitt scoret kun ett mål pr kamp i hver av sine fem seneste oppgjør, og heller ikke sørget for nettsus i noen av sine to siste kamper. Neymar har bokført fire mål i 2014, og er tilgjengelig til 1.33 i odds på ikke å score.