Championship, Play-Off: Brighton v Crystal Palace - 10 ting du bør vite!


10. Brighton og Crystal Palace spilte 0-0 i den første semifinalen fredag. Det var lagenes andre uavgjort i løpet av fire kamper. At kampen står uten vinner etter 90 minutter mandag er priset til 3.35 i odds.

9. Brighton er ubeseiret på sine 10 nyligste kamper, og hadde tre strake gevinster i forkant av fredagens målløse oppgjør. The Seagulls er tilgjengelig til 1.85 i odds for seier

8. Palace kan på sin side ikke skilte med mer enn én seier i løpet av de 11 seneste. Croydon-klubben har sågar måttet ta til takke med fire uavgjorte på de fem siste. Oddsen på at Ian Holloways gutter vinner er 4.25. 

7. Brighton slo Palace 3-0 i tilsvarende oppgjør mars. Fire av lagenes fem siste innbyrdes oppgjør har sett ett av lagene score tre mål. Brighton kan handles til 16.00 i odds for reprise av resultatet.

6. Dommer Michael Oliver delte ut moderate tre gule kort fredag. Kampene mellom disse lagene har imidlertid ikke alltid vært like pyntelige. Det forrige møtet på Selhurst Park endte med fem gule og ett rødt kort (Lewis Dunk). En ny utvisning mandag omsettes til 3.75 i odds

5. Brighton hadde gått til ledelse ved pause i hver av sine tre siste kamper før fredagens oppgjør. Laget fra Sørkysten er tilgjengelig til 3.50 på å lede 1-0 etter 45 minutter. 

4. Palace har scoret først i kun to av sine 10 seneste kamper. Ian Holloways mannskap kan handles til 2.45 i odds på å score først

3. David Lopez var den siste Brighton-spilleren som fant veien til nettmaskene fra krittmerket. Vi skal således 14 kamper tilbake i tid - starten av mars for å finne siste straffespark i favør av The Seagulls. Hjemmelaget er priset til 6.00 i odds på å score på straffespark. 

2. Palace har kun nettet én gang i løpet av sine fem nyligste kamper på fremmed gress. Oddsen på at The Eagles går målløse av banen er 2.30 i odds. 

1. Brighton har scoret to - eller flere i syv av sine 12 siste hjemmekamper. Gus Poyets menn kan handles til 3.30 på å score i hver av omgangene