Championship: Leicester City v Watford - 10 ting du bør vite!


10. Watford slo Leicester med sifrene 2-1 i begge Championship-oppgjørene denne sesongen. Hertforshire-klubben endte ni poeng bedre stilt enn play-off rivalene. En ny Watford-seier torsdag er priset til 3.50 i odds.

9. Scoringene signert Troy Deeney og Nathanial Chalobah var nok til å ta sikre full pott i tilsvarende oppgjør for tre uker siden. Det samme resultatet er tilgjengelig til 12.50. 

8. Leicester har kun vunnet én av sine seks seneste på eget gress - 3-2 mot Bolton forrige måned. Laget har heller ikke vunnet mot Watford på de tre siste forsøkene, men er like fullt favoritter til å vinne torsdag (2.05). 

7. Harry Kane scoret Leicesters trøstemål da lagene møttes forrige måned - spissens eneste mål for The Foxes til dags dato. Leicester kan handles til 1.18 i odds på å finne nettmaskene i løpet av kampen.

6. Watford har tapt tre av sine fem nyligste bortekamper, mens to har endt med seier. The Hornets betaler 1.28 ganger innsatsen dersom de taper eller spiller uavgjort i markedet for Dobbelsjansen

5. Det er tredje ganger i løpet av åtte sesongen at Watford befinner seg i Play-off spillet. De sikret opprykk til Premier League i 2006 (se under), mens de tapte mot Hull City i 2008. Gianfranco Zolas gutter omsettes til 2.00 i odds på å ta seg til finalen. 4. Leicester har på sin side tapt to play-off semifinaler siden 2010, og er favoritter (1.80) til å avansere til finalen på Wembley. 

3. Watfords Matej Vydra og Chris Wood endte begge med 20 Championship-scoringer hver. Begge spillerne er tilgjengelig til 1.70 i odds for nettkjenning torsdag. 

2. Leicester har kun evnet å holde rent bakover mot Watford ved to anledninger, i løpet av lagenes åtte siste innbyrdes. The Hornets er priset til 1.38 i odds for scoring torsdag

1. The Foxes har sluppet inn kampens første mål i hver av sine fire siste kamper. Oddsen er 2.15 på å de havner bakpå i semifinalen torsdag.