Brasileiro, Tippetips: Santos vs Bahia


Santos FC 1.80, Uavgjort 3.30, Bahia 4.20

Thiago Ribeiro er tilbake etter en lårskade, mens spissmakker Geuvanio får tillit fra start igjen. Og det kan komme godt med når Santos fremdeles har håp om en plass i neste års Libertadores. Hjemmelaget har nemlig fremdeles matematiske muligheter til Libertadores-spill kommende sesong. Da må Peixe vinne sine fem siste kamper, og samtidig håpe at de andre topplagene snubler. Hjemmeseier torsdag er priset til 1.80 i odds.

Santos befinner seg på niendeplass i Brasileiro – 12 poeng bak Goias på den viktige fjerdeplassen, og formen er grei. Sao Paulo-klubben har kun tapt én av sine seks seneste (2-3-1), men måtte ta til takke med 2-2 i bortemøtet med dumpekandidaten Vasco da Gama sist. 5-1 over tabelljumbo Nautico for en måned siden var akkurat slik det måtte være. Thiago scoret før ett minutt var spilt og Cicero tegnet seg for to fulltreffere. Verdt å merke seg er at kun fem av Santos’ 16 hjemmekamper har endt med Over 2.5 scoringer. Under betaler 1.65 ganger innsatsen.

Trener Cristóvão Borges og Bahia-troppen gjennomførte sin andre taktiske trening på like mange dager onsdag. Spillere ble forsøkt i ulike posisjoner, og justeringer ble foretatt i formasjonen. Forsvarer Lucas Fonseca blir ikke å finne i aksjon grunnet en muskelstrekk. Jussandro og Feijão er tilbake etter å ha sonet karantene. Helder, som fikk marsjordre i oppgjøret mot Atletico, måtte stå over treningen grunnet displinærhøring.

Bahia kjemper på sin side om fornyet toppseriekontrakt. Tricolor ligger kun tre poeng klar av nedrykksfeltet, og har 0-3-3 på sine seks nyligste i seriesammenheng. Gjestene har imidlertid tre strake poengdelinger på like mange kamper, hvorav to har endt 0-0. Det samme resultatet onsdag er tilgjengelig til 8.50 i odds.

Santos må gjerne drømme om Libertadores neste sesong. At det materialiserer seg har vi imidlertid liten tro på. Gjestenes formasjonstrening handler om å tette godt igjen bakover, og da skal Santos få problemer med å skape nettsus.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.65 i odds

Sats på Uavgjort til 3.30 i odds