Brasileiro, Tippetips: Atlético Mineiro vs Internacional


Atlético Mineiro 2.10, Uavgjort 3.30, Internacional 3.20

Fjorårets sølvmedaljevinnere har ikke hatt en fullt så god sesong. Belo Horizonte-klubben må finne seg i å ligge hele 22 poeng bak serieleder Cruzeiro, men de har likevel muligheter til – som så mange andre divisjonskolleger – å sikre seg Libertadores-spill kommende sesong. O Galo befinner seg syv poeng bak Goias på den viktige fjerdeplassen. Med seier torsdag krymper avstanden ytterligere.

Atletico tapte 0-1 mot en annen Libertadores-rival, Botafogo, for tre uker siden. Men, det var på bortebane. Hjemme på Estádio Independência taper Cucas gutter ”aldri”. Vi skal helt tilbake til 31. Juli for å finne sist det ble tap på eget gress (Atletico Paranaense, 1-2). 11-4-1 er fasiten på hjemmebane denne sesongen. Hjemmeseier er priset til 2.10 i odds.

Sist de sorte og hvite var i aksjon på hjemmebane mot Nautico, stoppet ikke Atletico før det stod 5-0 på lystavla. 33 scoringer foran egne fans er godt driv. Over 2.5 scoringer er tilgjengelig til 2.00 i odds.

Trener Cuca gjennomførte taktisk trening tirsdag kveld, mens pressen ble holdt ute. Ingenting overlates til tilfeldighetene, med andre ord.  Den argentinske midtbanespilleren Datolo er tilbake etter skade, og klarert for spill torsdag.

Internacional tar turen fra Porto Alegre til torsdagens oppgjør. Colorado ligger omtrent helt likt an (kun målforskjell skiller) fjorårets 10.plass. Kun de mest fanatiske har tro på at det kan bli Libertadores-spill kommende sesong. Internactional ligger hele 11 poeng bak fjerdeplassen, og kun fem kamper av sesongen gjenstår.

Clemer har ikke ledet Internacional til borteseier på fem forsøk (0-1-5), men klubben spiller ofte uavgjort på bortebane – syv ganger på 16 kamper. Poengdeling torsdag kan handles til 3.30 i odds.

Internacional tok det betraktelig roligere på sin siste trening før oppgjøret mot de regjerende Libertadores-mesterne. Angriper Scocco har slitt med en haseskade (hamstring), men er på vei tilbake. Leandro Damiao, Gabriel, Juan og Ednei har også slitt med skader, og blir trolig ikke å finne i aksjon torsdag.

Hjemmesterke Atletico skal kunne sikre seg alle poengene mot et høyst ordinært Internacional. Vi lurer også på om vi kan få se en del mål...

Beste Spill:

Sats på Atletico Mineiro til 2.10 i odds

Sats på Over 2.5 scoringer til 2.00 i odds