Tippetips, Mallorca vs Celta Vigo


Mallorca 1.90, uavgjort 3.40, Celta Vigo 4.00

Manager Gregorio Manzano kom tilbake som trener for tredje gang, da han overtok tømmene etter  Joaquín Caparrós i begynnelsen av februar. 57-åringens første kamp som Mallorca-trener endte 1-1 mot Osasuna, mens resultatene totalt illustrerer hvilken jobb den rutinerte manageren har foran seg: 2-1-5. Blant motstanderne finner vi vel og merke Valencia, Sevilla, Real Madrid og Barcelona slik at tallene ikke yter Los Bermellones full rettferdighet. Sannheten er uansett at øyboerne befinner seg nederst i La Liga med fire poeng opp til Granada og trygg grunn. Hjemmeseier er tilgjengelig til 1.90 i odds.

Tomer Hemed har ikke fått nevneverdig tillit under trener Mananzo. Israeleren ble imidlertid byttet innpå etter 45 minutter på Camp Nou; primært for å gi Victor en etterlengtet pust i bakken. Den tidligere Maccabi Haifa-spissen kan meget vel bli å finne på banen igjen i kveld, og er priset til 5.75 i odds på status som kampens første målscorer.

Midtstopper Geromel er tilbake fra karantene, noe som betyr at Pedro Bigas må finne seg i en retur til innbytterbenken. Brassen – som for tiden er på utlån fra Ståle Solbakkens tidligere arbeidsgiver, Køln, har pådratt seg 10 gule kort i løpet av 21 La Liga-kamper. Det kan altså være verdt å sjekke markedet for gule kort i forkant av oppgjøret. 

Mandagens motstander, Celta Vigo, har i likhet med vertene hatt en svak sesong, og står med begge beina i nedrykksstriden. Os Celestes befinner seg like over Mallorca på tabellen, men kun målforskjellen skiller. Det er heller ikke mye trøst å finne i formkurven for Abel Resinos nyopprykkede mannskap. 0-1-4 på lagets fem nyligste er nettopp nedrykkstakter. 2-2 mot Barcelona hjemme på Balaidos var naturlig nok solid, selv om det påfølgende 0-2 tapet mot Rayo Vallecano bedre representerer Celtas nivå. Oddsen på at Celta reiser tilbake til Galicia med full pott er 4.00 ganger innsatsen.

Celta Vigo mangler to nøkkelspillere til det viktige bunnoppgjøret. Forsvareren Tunez og lagets toppscorer Aspas er begge ute med skadeproblemer, mens Vadim Demidov er tvilsom. Gustavo Cabral og Natxo Insa er trolige erstattere.

Beste Spill:

Sats på Mallorca til 1.90 i odds

Sats på at Tomer Hemed som første målscorer til 5.75 i odds