Tippetips, La Liga: Real Madrid vs Malaga


José Mourinhos skapte oppstandelse i Madrid; som TV-programmet Punto Pelota kunne avsløre. Real-treneren hadde nemlig vært på handlerunde, hvor flytteesker og maskeringstape til en verdi av €200 ble ervervet. Dette var angivelig et endelig bevis på at "The Special One" er på flyttefot.

Hva som kanskje er mer avslørende er hva lagets midtstopper uttalte denne uken. Landsmannen Pepe tok klubbkaptein Iker Casillas i forsvar, og hadde følgende på hjertet: "Iker er vel ansett. Det treneren sa var ikke passende. Han er en institusjon; både i denne klubben og i Spania for øvrig". 

Mourinho svarte enkelt og greit at Pepe trolig bare var frustrert over å ha mistet plassen til Raphael Varane: "Hans (Pepe) problem handler om frustrasjon. Det er vanskelig å være et profilert navn, 31 år og danket ut av en unggutt på kun 19 år". 

En annen trener som koblet til en overgang til England, er Manuel Pellegrini. Etter å ha fått lønn på sporadisk basis, og sett en rekke lovnader brutt, førte chileneren likevel Malaga til kvartfinalene i Champions League, og en høyst respektabel sjetteplass i La Liga. Selv om han ikke nødvendigvis har så mye til overs for portugiseren som person, kan han sikkert sette seg inn i Mourinhos utfordringer. 

Lagnyheter

Samtlige fem spillere som utgjorde forsvarsrekka i fjorårssesongen kan være ute her. Alvarao Arbeola og Sergio Ramos er begge ute med skader, mens Pepe kjapt kan ta plass ved siden av Casillias som "de utstøtte". Raphael Varane og Michael Essien forventes derimot å være tilbake i startelleveren. 

Weligton er suspendert, noe som trolig betyr at Diego Luga tar plassen i midtforsvaret for gjestene. Javier Saviola krysser fingrene for at han blir å finne på topp mot sin gamle arbeidsgiver. 

Formutvikling

Real Valladolid aktet så visst ikke å gi seg uten kamp mot hovedstadslaget. Madrid er kanskje klare for Copa del Rey-finalen, men sørger fremdeles for å vinne i serien. Real Madrid har sluppet inn kampens første mål i fem av sine syv seneste seriekamper - noe som kan tilskrives konsentrasjonsvansker. Gjestene er tilgjengelig til 3.50 i odds på å score i løpet av førsteomgangen. Tapet mot Andalucia-rivalene Granada betyr at Malaga nå har tapt fire av lagets seks nyligste. 

Innbyrdes oppgjør

Lagene har møtt hverandre fire ganger de siste 12 månedene, hvorav klubben fra Sør-Spania kan skilte med 3-2 seier i forrige oppgjør. De hadde vel og merke fordelen av hjemmebane i nevnte oppgjør.

Målscorere

Ettersom Los Blancos har hatt behov for vekkere i kampene sine, bør du vurdere å sette penger på Malaga-spillere som kampens første målscorer. Roque Santa Cruz og Saviola omsettes til 5.50 og 4.00 henholdsvis, mens lagets unge stjerne - Isco - kan være et mer lukrativt spill med 6.50 i odds. To scoringer med pannebrasken lørdag - signert Cristiano Ronaldo - har ført Madeira-gutten opp i 53 mål denne sesongen. Det betyr til alt overmål at angriperen kun er én scoring unna 200 fulltreffere for Real Madrid. Kanskje ikke så rart, derfor, at superstjernen er priset til beskjedne 1.33 i odds på å passere den magiske grensen

Vurdering

Mourinho har snakket mye om lagets formidable statistikk på eget gress denne sesongen. Han ønsker i alle fall ikke å somle bort en ny seier her. Spesielt ikke når Pellegrini og Malaga er motstanderen. Real Madrid-seier gir 1.20 i odds

Bonusspill

Real Madrid har vunnet ni av sine 10 seneste kamper, men kun holdt rent bakover ved én anledning i samme periode. Det tidligere så vanntette Malaga-forsvaret har lekket 14 baklengs i løpet av de seks siste (samtlige turneringer inkludert). At begge lagene scorer kan handles til 1.80 i odds

Resultattips

Real Madrid 3-2 Málaga (32.00)

Sats på Real Madrid v Malaga her!