Tippetips, La Liga: Real Betis vs Deportivo la Coruna


Betis 1.95, uavgjort 3.55, Deportivo La Coruna 3.65

Betis har utsikter til Europacup-spill kommende sesong. Formkurven er derimot ikke mye å skrive hjem om. 1-2-2 på lagets fem nyligste er egnet til å ta igjen Valencia, hvis klubb innehar den viktige syvendeplassen.

Béticos har ikke imponert noen med angrepsspillet i løpet av samme periode. Ni scoringer er ukommet etter nevnte fem oppgjør, selv om 5-1 seieren over Granada gir et uriktig bilde av evnene fremover på banen. Selv om målene har kommet fra alle kanter, er Ruben Castro et hett tips. 31-åringen har tegnet seg inn i målprotokollen 16 ganger allerede denne sesongen, og betaler 2.25 ganger innsatsen for scoring mandag.

Manager Pepe Mel kan glede seg over at bade Antonio Amaya og Benat Etxebarria har blitt klarert av klubbens medisinske apprat. Paulao må på sin side belage seg på fortsatt skadeavbrekk.

Deportivos gode form til tross; laget har ikke anledning til å slappe av dersom de skal unngå degradering. Galicia-klubben virket som bankers med tanke på nedrykk så sent som for seks uker siden. Med 4-1-0, etter at trener Fernando Vasques ble hentet inn, har Turcos mulighet til å klatre opp og bort fra nedrykksfeltet. En ny seier mandag kveld er priset til 3.65 i odds.

Gjestene har grunn til å være optimistiske. Deportivo har ikke tapt siden 9. mars, og finner sikkert trøst i at nederlaget kom mot selveste Barcelona på Nou Camp (0-2). Coruna-klubben har heller ikke hatt problemer med å finne nettmaskene de siste ukene. 14 scoringer er fasiten på de fem nyligste opptredener. Angriperen Riki (3.70) er klubbens toppscorer med 12 fulltreffere denne sesongen. Verdt å merke seg er imidlertid at Bruno Gama har tegnet seg for nettkjenning i de tre siste kampene. At midtbanespilleren scorer i løpet av kampen er tilgjengelig til 5.75 i odds.

Abel Aguiar og Nelson Oliveira er tilbake etter skader, mens bade Laure og Carlos Marchena fremdeles er fraværende.

Vi har problemer med å skille disse lagene fra hverandre, selv om formkurvene peker i ulik retning. Betis har eksempelvis ikke tapt på eget gress på de ni siste, mens Deportivo altså slåss med nebb og klør for fortsatt La Liga-spill. Uavgjort ligger kanskje i kortene (3.55)? 19 av Betis’ totalt 33 seriekamper har endt med over 2.5 scoringer. Tallene for gjestene er 17 av 32. Over 2.5 mål er priset til 1.70 i odds.

Beste Spill:

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.70 i odds

Sats på Bruno Gama som målscorer til 5.75 i odds