Tippetips, El Clasico Betting: Slik gjør du penger!


Fordel av hjemmebane

Barcelona og Real Madridhar møtt hverandre smått utrolig 11 ganger i løpet av de to seneste sesongene. Klubbene har allerede spilt mot hverandre to ganger inneværende sesong, så her er det nok av statistikk å ta av.

Det første vi merker oss er at hjemmebane... ikke er, vel... så stor fordel. I løpet av de nevnte 11 El Clasicos, har 10 enten funnet sted på Camp Bou eller Bernabeu. Bare ved to anledninger har hjemmelaget gått seirende ut av bataljen. Vel og merke, til tross for at de to Super Cup-kampen som ble spilt i sesonginnledningen endte med seier til det respektive hjemmelaget.

Real Madrid eller uavgjort er priset til 2.04 i odds i Unibets marked for "Dobbelsjansen".

Mål, mål, mål

Vi kan kanskje ikke stole på hjemmelaget i disse kampene. Vi kan imidlertid nesten garantert forvente scoringer. Vi har vært vitne til 31 mål i de seneste åtte kampene mellom Real Madrid og Barcelona, noe som gir et snitt på 3.875 scoringer pr kamp. Begge lagene har funnet veien til nettmaskene i ni av de nyligste oppgjørene.

De seks seneste El Clasico-oppgjørene på Camp Nou har inneholdt 24 scoringer, noe som tilsvarer et gjennomsnitt på 4 mål pr kamp. Over 2.5 scoringer er tilgjengelig til 1.50 denne helgen, mens Over 3.5 scoringer er priset til 2.20 ganger innsatsen.

Messi v Ronaldo

De er utvilsomt og udiskutabelt den desidert beste duoen på verdensbasis. At Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er på banen tilfører utvilsomt disse oppgjørene noe ekstra.

Ronaldos hat-trick mot Deportivo forrige helg betyr at nevnte spillere går inn i helgens kamp med seks scoringer hver.

I Super Cup-kampene i sesonginnledningen fant både Messi og Ronaldo nettmaskene to ganger hver - ett i hver kamp. Parhestene har også funnet målet like mange ganger i disse oppgjørene de siste to sesongene. Seks mål hver er fasiten hittil.

Messi er tilgjengelig til 1.70 på å øke målbeholdningen, mens Ronaldo er priset til 2.10 på å score i løpet av kampen.

Målfattige åpningsminutter

Selv om vi naturlig nok tror at El Clasico-kampene vil handle om angrepsfotball, og at antallet scoringer i de nyligste oppgjørene understøtter nettopp dét, er faktum at de første 45 minutter ofte handler om å føle på motstanderen.

I syv av de 15 seneste oppgjørene lagene imellom har stillingen vært uavgjort ved paise. Seks av disse igjen har stått målløse, mens åtte har inneholdt ett eller færre scoringer. Oddsen på at helgens kamp på uavgjort ved pause er 2.35, mens 0-0 er priset til 3.70 i odds. Færre enn 1.5 scoringer er på sin side tilgjengelig til 1.50 ganger innsatsen.

Seriefinale?

I en divisjon hvor disse lagene fullstendig dominerer, hevdes det med rette av resultatene i El Clasico-kampene langt på vei avgjør hvem som vinner La Liga-tittelen.

I de åtte seneste sesongene - altså, etter at Valencia satte en stopper for duoens monopol i 2003/2004 - har La Liga-vinneren minst tatt tre poeng i løpet av to El Clasico-oppgjør.

I kjølvannet av Real Madrids svake start på sesongen er de nå priset til 4.00 på å forsvare tittelen. Barcelona er ikke priset høyere enn 1.25 på å ta seriemesterskapet.