La Liga, Tippetips: Sene scoringer mellom Atletico og Sevilla


Cristiano Ronaldo innkasserte Gullballen, og viste samtidig så mye følelser at selv de hardeste kritikerne ble rørt.ssi. 

Den portugisiske angriperen var i tårer mens han foreviget øyeblikket med sønnen sin. "Jeg ønsker å gratulere Cristiano fordi han var en fortjent vinner", uttalte en ydmyk tapende finalist, Lionel Messi. Real-manager Carlo Ancelotti snakket om spillerens arbeidsinnsats på trening, og hvordan han fører seg som profesjonell: "Jeg ble litt overrasket over hvordan han er utenfor treningsfeltet". 

Vi skal uansett holde oss til det som foregår på banen. Ronaldo og lagkameratene møter hardt prøvede Betis lørdag ettermiddag: 


Real Betis 9.75, Uavgjort 6.00, Real Madrid 1.28

Mens forhenværende trener Pepe Mel starter et nytt kapittel i West Bromwich Albion, har ikke tingene blitt bedre for Betis. Laget har fremdeles ikke vunnet i seriesammenheng siden slutten av september, og ligger nå syv poeng unna trygg grunn. 

Juan Carlos Garrido kunne vel og merke glede seg over sin første seier i Copa Del Rey forrige uke mot Athletic Bilbao, men gleden var akk så kortvarig. Baskerne ble nemlig slått i returoppgjøret. 

Sist gang disse lagene møttes på Benito Villamarin, scoret Benat kampens eneste mål. At Betis gjentar bedriftene denne gangen er priset til 28.00 i odds. 

Mer realistisk; Real Madrid har mulighet til å legge seg a poeng med de to topplagene - om enn for 24 timer - dersom de tar full pott mot Betis. Selv uten å anstrenge seg nevneverdig, gjorde de av med Osasuna relativt enkelt onsdag kveld. Ronaldo åpnet scoringsballet etter at målvakten Andres slapp inn portugiserens frispark. Oddsen på en reprise er 3.35. 

Los Blancos har til gode å slippe inn baklengs i 2014s fire kamper Carlo Ancelotti har da vitterlig skrytt av Sergio Ramos og Pepes innsats. Det kan meget vel hende at det kommer på bekostning av det kreative spillet, men alt handler for øyeblikket om å vinne.

Det ser i sannhet ikke lovende ut for tabelljumbo Betis, som ikke har funnet nettmaskene mer enn to ganger i løpet av de fem siste kampene. Under 2.5 scoringer er priset til 3.25 i odds. 

Resultattips: Real Betis 0 Real Madrid 2 (9.50)


Atletico Madrid 1.33, Uavgjort 4.75, Sevilla 9.50

Poengdelingen mot Barcelona forrige uke ga blandede reaksjoner blant Alteti-fansen. En tredje uavgjort på rappen viser at de er jevngode med de regjerende mesterne, mens utfallet også var en forspilt mulighet. 

Atletico Madrids Sporsdirektør - Andrea Berta - mener klubben kan evne å beholde sine stjernespillere til tross for en enorm gjeld. "Atletico er en klubb hvor det er naturlig å selge spillere hvert eneste år. Vi tror vi kan beholde våre beste spillere i minst ytterligere en sesong", uttalte Berta til den italienske radiokanalen Tele Radio Stereo. 

Det har vært et oppsving i formen for Unai Emerys Sevilla, nå som klubbens nysigneringer har begynt å finne sammen. Laget har kun tapt tre av sine 22 seneste - samtlige turneringer inkludert. 

Disse to klubbene har overrasket Spania av ulike årsaker, men begge på oppadgående i vanskelige omstendigheter. Atletico Madrids seks seneste scoringer har alle kommet i andreomgangene, og statistikken for Sevilla viser fire av seks. Over 2.5 scoringer i andreomgangen betaler 3.70 ganger innsatsen. 

Resultattips: Atlético Madrid 2 Sevilla 1 (9.00)