La Liga, tippetips: Real Madrid vs Osasuna


Real Madrid 1.22, uavgjort 5.80, Osasuna 12.00

Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!

Vi har tidligere sagt at kun formaliteter gjenstår før Mourinho blir ny Chelsea-trener. Skal vi tro de siste rapportene, gjenstår det ikke annet enn at “The Special One” rekker flyet til London. Billettene er garantert allerede bestilt. Det betyr at lørdagens hjemmekamp mot Osasuna blir portugiserens siste kamp som trener for Los Blancos. I den grad det gråtes på Bernabeu, er det gledestårer. Selv om det er vanskelig å se for seg at Real-spillerne har særlig ønske om å gi Jose en flott avskjed; klubben har vunnet sine 10 siste på eget gress, og funnet nettmaskene 31 ganger i løpet av samme periode. At Real vinner er tilgjengelig til 1.22 i odds.

Det er et kjent faktum at Mourinho har lagt seg ut med ”alle” i den spanske hovedstadsklubben – spillerne inkludert. Slikt blir det sjelden gode resultater av på banen. Real står uten seier på sine tre seneste, noe som inkluderer Cupfinale-tapet mot erkerivalen Atletico Madrid. I borteoppgjøret mot Real Sociedad for fem dager siden, måtte hvittrøyene ta til takke med 3-3 etter å ha ledet tre ganger i løpet av kampen. I den foregående seriekampen endte det med 1-1 mot Espanyol. Ny uavgjort fredag er priset til 5.80 i odds.

Osasuna har allerede sikret seg fornyet La Liga-kontrakt. Los Rojillos har vært i grei form den seneste tiden, og to av lagets tre seneste har endt med gevinst. Sesongen har uansett vært et antiklimaks sammenlignet med fjorårets syvendeplass. Trener José Luis Mendilibar har imidlertid ingenting å skamme seg over. Pamplona-klubben har nemlig kun tre plasseringer over 12.-17.plass siden opprykket til La Liga for 12 år siden. På bortebane er laget ikke mye å skrive hjem om. 3-4-11 er fasiten, og vi skal tilbake til 31. mars for å finne sist ”De Små Røde” tok tre poeng på fremmed gress. 3-1 mot Valladolid. Oddsen reflekterer at Real Madrid ikke har tapt hjemme på Bernabeu denne sesongen. Osasuna er nemlig tilgjengelig til 12.00 i odds.

Beste Spill:

Sats på at 1/1 i markedet Pause/Slutt til 1.78 i odds

Sats på at Real Madrid vinner med handicap 0-1 til 1.64 i odds