La Liga, Tippetips: Real Madrid slipper inn baklengs mot Levante!


Serieleder Real Madrid slår Levante, mens Valencia vs Bilbao blir jevnspilt, tror Unibets Paul Wilkes...


Real Madrid 1.06, Uavgjort 12.50, Levante 35.00

Vi ble vitne til nok et spennende Madrid-derby, da Real spilte 2-2 mot Atletico på Vecente Calderon. Resultatet betyr at Los Blancos fremdeles har tre poeng ned til erkerivalene. Barcelona var på sin side i stand til å tette luka, og befinner seg følgelig bare ett poeng bak. Noen som snakket om at gullkampen var åpen?

Gareth Bale noterte seg for et fantastisk mål mot Island i midtuka, noe som har gitt Wales-trener Chris Coleman noe å tenke på. "Jeg har spilt med Ryan Giggs, og jeg har alltid sagt at han er den beste spilleren jeg har spilt med. Men, jeg tror ærlig talt at Bale vil utvikle seg til å bli bedre. Han er mer dynamisk og direkte enn Ryan".

Bale imponerer da vitterlig også på klubbnivå. "Iløpet av tiden her, har jeg sett legender som Raul, Zidane og nå Cristiano Ronaldo", uttalte kaptein Iker Casillas. "Gareth kommer på ingen måte til kort i dette selskapet. Langt der ifra". Oddsen på at Bale scorer kampens første mål er 5.25.

Levante-trener Joaquin Caparros er fornøyd med lagets innsats, og vil trolig ikke bry seg altfor mye om forestillingen på Bernabeu. "Vi kan spille godt eller svakt, men dette laget gir uansett alt. Det er et mannskap med "Sjel" i store bokstaver", uttalte Caparros.

Beste Spill: Levante har i snitt levert én scoring pr kamp i serien denne sesongen. Likeledes har de scoret i sine fire nyligste oppgjør mot Real Madrid. Sats derfor på at bortelaget scorer "oddetall" til 3.00 i odds.

Resultattips: Real Madrid 3-1 Levante (11.00)

 

Valencia 2.16, Uavgjort 3.45, Athletic Bilbao 3.35

Ernesto Valverde returnerer til Mestalla for første gang etter exiten i fjor sommer. Treneren takket nei til muligheten for å bli værende i Valencia, til fordel for gamleklubben Athletic Bilbao.

Begge lagenes formkurver har snudd siden den gang, og det kan knapt kalles tilfeldigheter. I fjorårssesongen endte Valencia ett poeng unna Champions League-plass, mens Atheltic var nærmere nedrykksstreken enn Europa League-spill. I skrivende stund er Los Che 15 bak fjerdeplassen, mens Athletic ligger seks poeng klar i akkurat den posisjonen.

Det er berettiget håp for Valencia. Trener Juan Antonio Pizzi ble kåret til "Månedens Trener" i februar, en måned de gikk ubeseiret igjennom. Seier mot Barcelona, Real Betis og Granada sørget for prisen. Tilfeldigvis stakk Valverde av med samme utmerkelse den foregående måned.

Beste Spill: X/X i markedet HT/FT er priset til 5.10 i odds

Resultattips: Valencia 1-1 Athletic Bilbao (6.75)