La Liga, tippetips: Real Madrid slår Malaga i Bales skadecomeback!


Nå som det spanske landslaget har sikret seg billettene til neste års VM, retter vi blikket tilbake til La Liga-spill igjen denne helgen. Real Madrid er desperate etter å spise innpå serielederne Barcelona og byrivalene Atletico Madrid. Los Blancos er allerede fem poeng bak i forkant av kampen mot Malaga. Barcelona, som etter alle solemerker har Lionel Messi og Neymar tilbake, tar turen til Osasuna. 

Real Madrid 1.20, Uavgjort 7.00, Málaga 14.00

Historien som ble servert av avisen Marca - hvor det ble hevdet at Gareth Bale slet med en skiveutglidning i ryggen - ble raskt tilbakevist av så vel klubben som spillerens agent denne uka. Real Madrid vedgikk imidlertid at kantspilleren har en mindre ujevnhet på en av ryggskivene, noe som visstnok - fremdeles i følge Real - skal være normalt blant fotballspillere. Bales agent, Jonathan Barnett, sa at Bale slet med en liten rift i lårmusklaturen. Uansett; waliseren er forventet tilbake til oppgjøret mot Malaga, etter å ha hvilt ut i landslagspausen. 

Bernd Schusters mannskap måtte tåle å se deres fem kamper uten tap få sitt endelikt med 0-1 mot Osasuna sist. Midtbanespiller Pedro Morales har derimot tro på at klubben kan bedre: "Vi har hatt en fin start på sesongen, og kun hårfine marginer har ført til at vi har avgitt poeng". 

Morales møter spilleren han erstattet i Dinamo Zagreb - Luka Modric, da kroaten gikk til Tottenham. Hvorfor ikke sette et lite spill på playmakerne som kampens første målscorer? Morales er priset til 16.00 i odds, mens Modric kan handles til 10.00. 

I de seneste tre kampene på Bernabeu har Malaga notert seg for minst to scoringer. Disse kampene har inneholdt ni scoringer - begge lagene inkludert - i andreomgangen. Over 2.5 scoringer etter hvilen kan handles til 2.55 i odds. 

Resultattips: Real Madrid 3 Malaga 1 (10.00)


Osasuna 14.00, Uavgjort 6.25, Barcelona 1.22

 
"I fjorårssesongen måtte de slite, mens vi vant 3-2 for to år siden. Vi skal bygge videre på det. Vi tror vi kan få med oss et godt resultat". Dette er midtbanespiller Sisis ord, da han tenkte tilbake på Barcelonas tidligere problemer i Pamplona. 

Osasuna har tro på at landslagspausen har gitt dem anledning til å forberede seg optimalt til oppgjøret mot de regjerende seriemesterne. Barcas stjernegalleri har på sin side vært opptatt med landslagsspill for sine respektive nasjoner. Vertenes selvtillit har vært påtagelig i media de seneste to ukene, til tross for klubbens svake tabellposisjon. Med nevnte i mente; sats på at Osasuna får med seg noe fra denne kampen. 4.30 i odds for Seier/Uavgjort er brukbart. 

Lionel Messi skal være tilbake i tospann med Neymar til kampen mot Osasuna. Brassen hadde følgende å si: "Det er en drøm som har blitt virkelighet - en ufattelig ære - og Messi er en spektakulær spill. Et geni både på og utenfor banen". 

Etter syv lange måneder med skadeproblemer, er Carles Puyol nesten klar til comeback. Midtstopperen har vært sårt savnet, og blir bare viktigere inn mot kampene mot AC Milan og Real Madrid. 

I løpet av Barcas tre seneste besøk på El Sadar Stadion, har hjemmelaget scoret kampens første mål hver eneste gang. Oriol Riera er hjemmelagets toppscorer med tre fulltreffere, og priset til 14.00 i odds på å score kampens første mål. 

Resultattips: Osasuna 2 Barcelona 2 (18.00)