La Liga, Tippetips: Real klarer seg fint uten Ronaldo mot Villarreal!


Tidligere landslagstrener for Spania, Luis Aragones, gikk bort forrige helg, og nasjonen har vært samlet i sorg siden. Det var således passende at hans lag - Atletico Madrid - inntok tabelltoppen i La Liga på samme tid.

For første gang på 59 kamper er Barcelona detronisert som serieledere, mens Atletico leder for første gang på 18 år. Aragones vant tittelen som trener tilbake i 1977, og ledet i tillegg klubben til tre Copa del Rey-mesterskap. 

Avisen El Pais oppsummerte den siste tids hendelser perfekt: "Luis takker av med Atletico på topp". 


Real Madrid 1.33, Uavgjort 5.00, Villarreal 8.50

 

Los Blancos slo tilbake etter uavgjort på San Mames, og gjorde av med Atletico Madrid 3-0 i Copa Del Rey tidligere i uka. "Dette er et veldig godt resultat, noe som også kan sies om prestasjonene. Vi er imidlertid nødt itl å være forsiktige, ettersom vi kun er halvveis i sesongen", uttalte trener Carlo Ancelotti etter kampen. 

Cristiano Ronaldo blir ikke å finne aksjon, etter at han fikk marsjordre for å heve armen mot Carlos Gurpegui forrige helg. Portugiseren ligger nå an til tre kampers karantene. Du kunne på ansiktsuttrykket hvor overrasket Ronaldo var da spillerne fortsatte å gyve løs på hverandre - uten at det ble ytterligere utvisninger. 

Gareth Bale er fremdeles et spørsmålstegn, men Jese bør få fornyet tittil. Kantspilleren scoret i sin fulle seriedebut forrige søndag, og deretter igjen mot Atletico onsdag kveld. Unggutten står med tre fulltreffere på like mange kamper, og betaler 5.10 i odds som kampens første målscorer.

Villarreal slo Osasuna mandag takket være scoring av Manu Trigueros. Selvtilliten han har spilt på seg, gir håp i forkant av dette møtet. "Vi er nødt til å være optimistiske og fokusere på å spille godt i dette oppgjøret", uttalte Trigueros til Marca.

Ingen av lagene slipper inn særlig mange baklengs for øyeblikket. Under 0.5 scoringer i første omgang er tilgjengelig til 4.30 i odds. 

Resultattips: Real Madrid 2 Villarreal 1 (7.50)