La Liga, tippetips: Hvem erstatter Jose Mourinho i Real Madrid?


Etter tre år med angstbiterske pressekonferanser, konflikter med spillere og pekefinger-i-øyet hendelser - er endelig Jose Mourinho historie i Real Madrid. Portugiseren takker for seg denne sommeren, hvorpå det synes klart at han returnerer til Roman Abramovich og Chelsea. 

Ingen vil våge å hevde at Real-jobben ikke medfører et enormt forventningspress; bare spør Manuel Pellegrini. Etter et år med nedslående resultater - både i den hjemlige serien og på den kontinentale fotballscenen - er dette så visst ikke jobben for den med svakt hjerte. Så hvem kanvi forvente overtar som ny trener på Santiago Bernabeu?

Den soleklare favoritten er Carlo Ancelotti (1.10), mannen som nylig har ledet Paris St Germain til Ligue1-tittelen. Etter åha trent så vel Chelsea som AC Milan, bør han være vant til å jobbe under press fra dominerende eiere. Kan den lavmælte 53-åringen evne å samle en splittet spillergruppe?

Brian Laudrup (20.00) og Jürgen Klopp (50.00) har begge pimpet sine respektive CV'er denne sesongen, med Swansea og Dortmunds prestasjoner henholdsvis. Ingen av dem synes å være særlig lystne på nye utfordringer denne sommeren allerede. Fristelsen med å trene et lag i La Liga kan imidlertid vise seg for sterk. 

Arbeidsledige Roberto Mancini (30.00) vil på sin side vært svært så lysten på nytt virke. Han har rukket å lykkes med både Inter og Manchester City, selv om italienerens evne til å gjøre det meste ut av et enormt budsjett nylig har blitt trukket i tvil. Landsmannen Fabio Capello betaler 50.00 ganger innsatsen dersom han gjør comeback i Real Madrid. 

Dersom ingen av disse alternativene frister, bør du kanskje vurdere en outsider? Zinedine Zidane her ingen trenererfaring, med har en meget høy stjerne i klubben. Oddsen på at franskmannen får jobben er 50.00