La Liga, Tippetips: Granada vs Atletico Madrid


Granada 7.50, uavgjort 4.20, Atletico Madrid 1.47

Lucas Alcaraz’ mannskap befinner seg på en oppløftende 13.plass i La Liga, etter å ha plukket 11 poeng i løpet av sesongens 13 kamper. Det er likevel ikke mer enn to poeng ned til Rayo Vallecano og den fryktede nedrykksstreken, og Granada må vinne oftere hjemme på Los Cármenes. El Graná har nemlig ikke vunnet mer enn én gang på eget gress, selv om 1-0 seieren over Elche i Valencia sist var oppløftende.

De fleste vil sikkert være nervøse i forkant av et oppgjør mot gullkandidaten Atletico. Så også med Andalusia-klubben. Hjemmelaget har tapt hver eneste av de tre seneste møtene med hovedstadslaget. Fjorårets tilsvarende oppgjør endte 1-0 i favør av gjestene, mens Atletico vant med sifrene 5-0 tilbake i april.

Se scoringene fra 5-0 kampen her:


Fire av Granadas 10 kamper seriekamper denne sesongen har endt 1-0 til et av lagene, mens hele ni kamper endte med samme utfall forrige sesong. Oddsen på 1-0 og 0-1 er 15.00 og 5.75 henholdsvis.

Trener Lucas Alcaraz har ingen nye skadeproblemer å stri med etter kampen mot Elche. Dani Benitez og Piti blir derimot ikke å se i aksjon torsdag.

For Atleticos del handler det om å følge opp den allerede fantastiske starten på sesongen. Los Rojiblancos ligger kun et lite poeng bak selveste Barcelona, og Diego Simeones mannskap har vunnet ni av totalt 10 seriekamper hittil. For å sette prestasjonen i perspektiv: Atletico ligger hele fem poeng foran erkerivalen Real Madrid.

Atletico Madrid formelig filleristet Real Betis i 5-0 seieren sist. Oliver Torres, Diego Costa, Gabi og David Villas dobbel sørget for kalassifrene. Laget har likevel ikke hatt mer enn tre dager på seg siden sist de var i aksjon. Mario Suarez stod over mot Betis, men ventes tilbake på midtbanen til kampen mot Granada.

Atletico stiller etter alle solemerker med den dødelige duoen Costa og Villa på topp. Slikt borger for scoringer, selv om 0-1 – hvis resultat har blinket på lystavla på Los Cármenes tre ganger i løpet av fem hjemmekamper – er fristende.

Beste Spill:

Sats på x/2 i markedet Pause/Slutt til 4.10 i odds

Sats på Diego Costa som kampens første målscorer til 4.40 i odds