La Liga, tippetips: Elche vs Villarreal


Elche 3.20, Uavgjort 3.30, Villarreal 2.30

Los Franjiverdes ligger overraskende pent plassert på 13.plass 11 kamper inn i sesongen. Skulle det bli full pott mot Villarreal, kan Fran Escribás gutter klatre forbi Valencia på niendeplass. Vertene spilte 2-2 i borteoppgjøret mot Atletic Bilbao sist, og står med smått solide 3-1-1 på sine tre seneste.

Angriper Ferran Coro er klubbens toppscorer med tre fulltreffere denne sesongen. 30-åringen har notert seg for 18 og 12 scoringer de to seneste sesongene henholdsvis. At den gamle Espanyol-spissen scorer i løpet av kampen er priset til 3.75 i odds.

Elche kan glede seg over at spissen Richmond Boakye og Edu Albacar er tilbake fra skade.

Villarreal tok steget tilbake i toppdivisjonen igjen foran denne sesongen, og befinner seg på en foreløpig fjerdeplass. Med 14 poeng opp til serielederen Barcelona, og åtte til Real Madrid på tredje, er kanskje nåværende posisjon det beste De Gule Ubåtene kan håpe på? Borteseier er tilgjengelig til 2.30 i odds.

Marcelino García Toral har ledet klubben til 6-2-3 i de 11 innledende kampene. Det er likevel verdt å merke seg at de fem nyligste kampene har inneholdt tre tap (2-0-3), hvorav begge bortekampene har endt med nederlag (0-1 og 0-2). Vi skal faktisk helt tilbake til 31.august for å finne sist Villarreal vant på fremmed gress. Den gang med 3-0 over Osasuna.

Gjestene har ikke vunnet på de fire siste på Martinez Valero Stadium, og må i tillegg klare seg uten en rekke nøkkelspillere. Forsvarer Chechu Dorado er sistemann på skadelisten. Fra før må trener Toral klare seg uten Bojan Jokic og midtbanespiller Francisco Farinos.

Dette er slett ikke et enkelt oppgjør å skulle spå utfallet av. Elche har vist at de har noe å fare med på dette nivået etter gevinster mot Celta Vigo, Espanyol og Real Betis. Villarreal har på sin side trøblet kraftig på reisefot, og dette er som nevnt ikke favorittbanen.

Beste Spill:

Sats på Elche Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen til 1.62 i odds

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.68 i odds