La Liga, tippetips: Barcelona kan leke seg mot Almeria


Almeria 16.00, uavgjort, Barcelona 1.16

Debatten rundt Barcelonas spillestil under trener Gerardo Martino er nå så godt som skrinlagt. Barca rundspilte nemlig Real Sociedad etter alle kunstens regler i midtuka. Katalanerne spilte faktisk så vidt godt at de argeste kritikerne skal få jobbe hardt med å finne ting å sette fingeren på. 

Den argentinske treneren er klar over at enkelte vil gjøre sitt ytterste med tanke på å finne feil ved Barcelona; "Og i større grad når treneren verken har gått gradene i klubben eller er hollandsk".

Mot Sociedad var alt tilbake til normalen, etter at forrige helgs kamp mot Rayo Vallecano på mange måter var historisk. For første gang på 317 kamper hadde Barcelona mindre ballinnehav enn motstanderen. 

Lørdag kveld vil Barca være lystne på å bevise at kampen mot Vallecano i så måte bare var et arbeidsuhell. Sist Blaugrana møtte Almeria på Mediterraneo Stadium var Adriano førstemann på scoringslisten. I Jordi Albas fravær er venstrebacken et brukbart alternativ med 17.00 i odds

Almeria har ledet fire av sine seks seriekamper, men fortsatt ikke vunnet noen av dem. Defensivt er klubben direkte svake, mens de fremover på banen kan skilte med Barcas Rodri og Liverpools Suso. 

Barcelona har funnet nettmaskene 19 ganger i løpet sine fire seneste møter med Almeria - ikke et godt tegn for kveldens verter, med andre ord. 

Profitten ligger å hente i at Barcelona finner Almeria-målet en rekke ganger lørdag. Messi & Co har scoret fire mål i tre strake kamper, mens Almeria har sluppet inn minst to mål i hver eneste kamp etter opprykket tilbake til Primera Division. 

Sats på at bortelaget scorer over 3.5 mål til 2.40 i odds

Resulattips: 1-5 (20.00)