La Liga, Tippetips: Almeria vs Granada


Almeria 2.45 Uavgjort 3.25 Granada 3.00 (Avspark lørdag 22:00)

Estadio de los Juegos Mediterraneos er lørdag kveld rammen for oppgjøret mellom Almeria og Granada. Det er i sannhet en interessant duell mellom et av divisjonens svakeste hjemmelag og La Ligas fjerde beste på fremmed gress. Klubbenes plassering på nedre halvdel til tross; dette kan meget vel bli et morsomt oppgjør å følge for den nøytrale fotballinteresserte. 

Almeria vant en viktig bortekamp mot Betis før juleferien, men er nødt til å skjerpe seg foran eget publikum. De rødhvite har nemlig vunnet kun en hjemmekamp denne sesongen (1-0 over Valladolid), mens tre kamper har endt uavgjort og fire med tap. For vertenes del er det spørsmåltegn knyttet til høyrebacken Nelson, mens Oscar Diaz og Vidal stiller i angrpet. Verza og Barbosa blir å finne like bak angrepsduoen.

Granada 1-3 hjemme mot Real Sociedad sist, men på bortebane har laget hittil gjort sine saker godt. Den Pozzo-eide klubben kan skilte med 14 poeng fra sine borteoppgjør (20 i alt), noe som inkluderer trepoengere mot Osasuna, Elche, Levante og Rayo Vallecano. To kamper har endt med poengdeling, mens to har gitt nederlag. Samtlige gevinster har vel og merke kommet mot andre lag som regnes til de såkalte dumpekandidatene. Ighalo går glipp av lørdagens kamp, og trener Alcaraz stiller i stedet med trioen Brahimi, El Arabi og Piti på topp. 

Almeria er knepen favoritt, selv om Granada tidligere har vist at de behersker kontringsspillet til fulle. Vi satser på at gjestenes borteform fortsetter i samme gode spor. Borteseier til 3.00 i odds, med andre ord! 

Beste Spill: Sats på Granada til 3.00 i odds