La Liga: Real Zaragoza v Real Madrid


Visste du at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her! 

Zaragoza-manager Manolo Jimenez ble spurt om han trodde Real Madrid - mentalt eller gjennom laguttak - ville være svekket, ettersom lørdagens oppgjør kommer mellom landslagsoppdrag og Champions League: "Vel, vi kan vise oss bedre eller dårligere (lørdag), men vi skal i alle fall ikke bli tatt på sengen". Treneren har allerede fått den fryktede "Vote of Confidence" fra klubbpresident Fernando Molinos.

Mourinho kan meget vel ha hatt 14 dager pause fra den hjemlige fotballen, men "The Special One" har så visst hatt sitt å beskjeftige seg med. Da han snakket med den portugisiske rikskringkasteren RTP, hintet han frempå om at det hadde vært urent trav i forbindelse med FIFAs kåring av Årets Trener. Følgelig at dette var årsaken til at han ikke var tilstede under utdelingsseremonien. Portugiserens tilstedeværelse på Stamford Bridge i forbindelse med Brasil vs Russland var heller ikke egnet til å dempe spekulasjonene rundt en eventuell retur til Chelsea. Før han forlot stadion, rakk Mourinho å gi et intervju hvor han beskrev sin kjærlighet for så vel The Pensioners som England generelt. Han maktet sågar å omtale både Roberto Mancini og Rafael Benitez i positive ordelag. Da han returnerte til Madrid sørget han for å utsette en planlagt markering til støtte for ham selv som Real-trener. Årsaken var at slikt ville ta lagets fokus bort fra den kommende Champions League-kampen mot Galatasaray. 

Lagnyheter

Zaragoza-keeper Roberto er skadefri, og bør skyve Leo Franco ut av lagoppstillingen. Ruben Rochina tar trolig plassen fra Stefan Babovic, mens Apono er tvilsom. 

Iker Casillas, hvis målvakt tok turen til Frankrike for å vise sin støtte til Spania, er ikke med i Real-troppen lørdag. Karim Benzema ble formelig pepet av banen av egne supportere i landskampen mellom nabolandene Frankrike og Spania, men kan få sjansen til å heve selvtilliten her. 

Formutvikling

Zaragoza har tilgode å vinne i 2013. Trener Jimenez ble hentet inn nyttårsaften forrige sesong, og var på alle måter arkitekten bak snuoperasjonen. I skrivende stund sliter han derimot voldsomt med å motivere spillerne, noe resultatene reflekterer. 

Los Blancos har på sin side syv strake seiere å vise til, selv om de riktignok var avhengige av noen smarte spillerbytter og 4-1-4-1 formasjon for å slå Mallorca for to uker siden.

Innbyrdes oppgjør

Real Madrids satte seks baller forbi motstanderens keeper i forrige besøk på La Romareda. Cristiano Ronaldo noterte seg selv for tre scoringer, og angriperen er priset til 10.00 på å nette minst samme antall lørdag

Målscorere

Luka Modrić åpnet målkontoen mot nettopp Zaragoza i november, da han fastsatte sluttresultatet på overtid. Scoringene mot Manchester United og Real Mallorca i nyere tid har vært langt viktigere, og har vist hele Spania hvilke kvaliteter Tottenham-fansen kunne nyte i en årrekke. Kroaten ble slemt nok kåret til "Sesongens dårligste signering" av avisen Marcas lesere. Midtbanespilleren virker nå å være tilbake til sitt gamle jeg. Modric er priset til 3.75 på å score i løpet av kampen, mens hans oppnår 12.00 ganger pengene dersom han tegner seg for kampens første mål

Vurdering

Los Blanquillos har ikke maktet å finne motstanderen nettmasker i noen av sine tre nyligste kamper, noe som illustrerer greit hvilken oppgave de står overfor mot de regjerende seriemesterne. Klubben befinner seg i overhengende fare for degradering, uten at det ser ut til å inspirere til seier. Lagets svake form fortsetter trolig her, og borteseier er tilgjengelig til 1.40 i odds

Bonusspill

I løpet av de seneste fem kampene mellom disse klubbene, har det endt med minst fire scoringer. Gjestene står på sin side bak 23 mål på sine seks nyligste. Over 3.5 mål er priset til 2.10 i odds

Resultattips: Real Zaragoza 1-2 Real Madrid (8.00)