La Liga: Atletico Madrid v Barcelona - 10 ting du bør vite!


10. Disse lagene har allerede møtt hverandre to ganger denne sesongen i den spanske Super Cupen. Uavgjort har vært utfallet begge gangene, noe som er priset til 3.35 i odds lørdag

9. Neymar scoret sitt første offisielle mål for Barcelona i 1-1 kampen mot Atletico i august. Det samme resultatet er tilgjengelig til 6.75 i odds.

8. Atletico har scoret én gang i hver av sine to kamper etter vinterpausen. At hovedstadslaget holder seg Under 1.5 mål lørdag betaler 1.50 i odds.

7. Barcelona har på sin side vunnet de syv seneste kampene - etter at de tapte to strake tilbake i november/desember. En ny Barca-seier omsettes til 2.15 i odds.

6. Diego Costa har scoret 40% av Atleticos La Liga-mål denne sesongen (19/47). Madrid-klubben betaler 1.24 i odds for scoring.

5. Madrid har vunnet kampen etter at det har stått uavgjort ved pause i hver av sine fire seneste seriekamper. Klubben kan handles til 7.50 i odds for Uavgjort/Seier i markedet HT/FT.

4. Barcelona slo Atletico 2-1 i fjorårets tilsvarende oppgjør, til tross for at det kun var fem forsøk på mål i løpet av hele kampen. Oddsen på Under 1.5 scoringer i lørdagens kamper er 4.70.

3. Barcelonas toppscorere, Alexis Sanchez og Pedro, står begge med 11 seriemål denne sesongen - noe som utgjør 42% av Barcas målbeholdning. Bortelaget omsettes til 2.80 for scoring i begge omgangene

2. Lionel Messi leverer i snitt 4.9 skudd pr seriekamp - nest flest i divisjonen bak Cristiano Ronaldo (7.6). Oddsen på at Barca vinner begge omgangene er 6.75

1. Atletico har holdt rent i fem av sine syv nyligste seriekamper. Atletico-seier uten baklengs gir 7.00 ganger innsatsen.