Europa Rundt: Utrolige Ibrahimovic sender PSG til topps!


Spania

Det var en god helg for Real Madrid. Hovedstadsklubben vant 2-0 mot Malaga, og evnet i tillegg å spise innpå erkerivalen Barcelona. Angel Di Maria og Cristiano Ronaldo fant veien til nettmaskene for Real. 

Serielederne Barcelona maktet kun 0-0 mot Osasuna - som forutsett av Unibets eksperttipser Paul Wilkes. Klubben på andreplass - Atletico Madrid - gjorde det enda svakere, og tapte 0-1 mot Real Sociedad. 

Barcelona er priset ti 1.45 i odds på å forsvare seriemesterskapet, mens Real Madrid kan handles til 3.00 ganger innsatsen. Dersom du tror Atletico kan knipe gullet, skal du vite at det betaler 15.00 i odds

Italia

En dramatisk helg i Serie A startet med Romas 2-0 seier over Napoli fredag kveld. Roma har nå vunnet samtlige åtte kamper denne sesongen, og har en luke på fem poeng ned til Napoli og Juventus. 

Det mest oppsiktsvekkende resultatet fikk vi derimot med Fiorentinas seier over Juventus. "Den Gamle Dame" virket å leke seg til seier med 2-0 ledelse midtveis i andreomgangen. Fiorentina ville det imidlertid annerledes, og vant 4-2. Giuseppe Rossi ble dagens store helt med sitt hat-trick. 

Juventus er fremdeles favoritter til seriegullet (1.85), mens Roma og Napoli følger deretter med 3.50 og 5.50 henholdsvis. Inter og Fiorentina omsettes på sin side til 20.00 og 25.00 i odds

Tyskland 

Den store "snakkisen" i helgens Bundesliga-runde var utvilsomt Bayer Leverkusens 2-1 seier. På stillingen 1-0 til Leverkusen headet Stefan Keissling i nettveggen. Ballen snek seg likevel igjennom et hull, og inn i målet. Dommeren dømte mål.

Bayern München er fremdeles å finne på topp i Bundesligaen etter 4-1 over Mainz. På plassene bak - kun ett lite poeng bak - finner vi Borussia Dortmund, hvis klubb slo Hannover 1-0. Unibets Bundesliga-ekspert Rapahel Honigsteins tips om Under 3.5 scoringer gikk således inn til 1.85 i odds. 

Bayern München er favoritter til seriegullet med 1.18 i odds, mens Dortund og Leverkusen følger deretter med 5.00 og 20.00 ganger innsatsen henholdsvis

Frankrike

Paris St-Germain og Monaco har begge sin status som ubeseiret i behold etter helgens serierunde. Det var likevel PSG som kunne si seg best fornøyd med resultatet, etter at de har sikret seg en luke på to poeng ned til Monaco med seieren over Bastia. Zlatan Ibrahimovic scoret to ganger, inkludert et fantastisk hælspark. 

Monaco evnet på sin side kun 2-2 mot Sochaux, mens Lille fremdeles henger med etter kampen mot Montpellier. 

PSG omsettes til 1.18 i odds for seriegull, mens Monaco (4.50) og Lille (30.00) følger deretter.